News Flash:

Cele mai frumoase mesaje de Craciun

23 Decembrie 2014
1594 Vizualizari | 0 Comentarii
De Craciun, puteti spune Sarbatori Fericite prin mesaje originale, frumoase si calde, pe care le puteti trimite prin SMS celor dragi. Iata mai jos o lista cu astfel de mesaje:


Dorim ca Nasterea Domnului sa va aduca in suflet lumina si caldura sufleteasca.Sarbatori fericite si sa aveti parte de bucurii in noul an.Sarbatori binecuvantate!


Fie ca sarbatorile de anul acesta sa va umple sufletul de bucurie, incredere, speranta si iubire. Iar Mosul sa va aduca cele mai dorite si neasteptate cadouri voua si celor apropiati.


Cete de ingeri sa coboare in casa voastra si sa va aduca vestea cea mare. iar cel ce sa nascut, sa va umple casa cu pacea si binecuvantarea sa. Craciun fericit !


Dumnezeu sa va binecuvinteze. Anul care vine sa va aduca multa prosperitate si binecuvantare.


„Fie ca Nasterea Domnului sa va lumineze sufletele si casa, sa aveti parte de sanatate, belsug si fericire!”


„In prag de sarbatori, cu pacea, lumina si caldura in suflet, va doresc sa aveti parte de zile minunate, de un Mos Craciun darnic si bun. Craciun fericit si La multi ani!”


„Sarbatori fericite cu bucurii si impliniri alaturi de cei dragi! Sa va gaseasca Mosul cu masa bogata si sufletul curat!”


„Fie ca sarbatorile de iarna sa va aduca liniste, caldura si armonie in suflet. Craciun fericit si un An Nou plin de impliniri!”


„Va doresc ca sarbatorile de iarna sa va aduca sanatate si fericire, implinirea tutror dorintelor si sanatate celor dragi. La multi ani!”


„Sfintele Sarbatori ale Craciunului si Noul An sa va aduca, bucurie in case, mult noroc si sanatate alaturi de cei dragi! La multi ani!”

mesaje lista
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1307 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005342 (s)