News Flash:

Cele mai frecvente greseli sexuale pe care le fac femeile in pat

21 Aprilie 2017
1295 Vizualizari | 0 Comentarii
femeia deasupra
Primul pas pe care trebuie sa-l faci pentru a descoperi ce fel de amanta esti: verifica daca nu cumva comiti vreunul dintre cel mai des intalnite „pacate” ce urmeaza sa fie descrise mai jos.
Te-ai facut cumva vinovata de savarsirea uneia sau mai multora dintre ele? (Sper ca nu de toate!)
Femeile cred ca barbatii vor tot timpul si sunt gata oricand de sex
Daca ne referim la un baiat de 17 ani care se afla la prima experienta cu o fata, nu gresim. Cel mai probabil, mintea ii sta numai la sex oriunde ar fi si orice ar face si ar vrea sa faca sex in fiecare minut - si-n somn daca ar putea. Dar in jurul varstei de 25 de ani (uneori si mai devreme) dobandesc importanta alte parti componente ale vietii si barbatul este obligat sa-si dedice, partial, energia si altor lucruri.
Detaliile vietii de zi cu zi sting o buna parte a ardorii masculine mai eficient decat o galeata de apa turnata pe un chibrit aprins. Munca, stresul, obligatiile, facturile de platit, disputele – toate acestea ii impiedica sa mai aiba nevoie de sex in fiecare zi, cat e ziua de lunga.
Femeile cred ca partida de sex a luat sfarsit cand a ejaculat
Da, deseori asa e. Un amant egoist sau prea putin scrupulos se tolaneste imediat alaturi, exclamand incantat „A fost grozav!” si te lasa nesatisfacuta. Ori, daca penisul lui este temporat iesit din uz, asta nu inseamna ca gura si degetele sale nu sunt in perfecta stare de functionare. Daca orgasmul l-a secatuit de vlaga – nu tin cu ei, dar organismul ii este literalmente saturat de hormoni „de somn” dupa ce ejaculeaza –, explica-i ca atunci trebuie ca tu sa ai orgasm inaintea lui.

Femeile nu inteleg ca pentru barbati sexul inseamna mai mult decat doar sex si atat
Barbatul are deseori nevoie de un act sexual pentru a se simti dorit. Desi e greu de banuit ca, de fapt, are nevoie de afectiune cand te trezesti cu o mana sub pulover si cu cealalta sub fusta, de cele mai multe ori chiar asa e. Pentru un barbat se pare ca actul sexual este o forma primara de daruire, un mod de a se simti acceptat in egala masura fizic si sentimental.

Femeile dau prea multa importanta trupului lor in timpul sexului
Daca te-ai ingrasat doua kilograme nu inseamna ca trebuie sa te privezi de sex timp de doua saptamani. Tot asteptand sa ajungi la „greutatea ideala”, s-ar putea sa nu mai apuci sa faci dragoste – chiar daca, in comparatie cu tine, Kate Moss ar putea parea obeza. Trist, dar adevarat: cele mai multe femei nu sunt multumite de trupul lor.
E imposibil de explicat de ce sau ce trebuie facut in acest sens, dar, daca imaginea trupului tau iti afecteaza viata sexuala, trebuie sa iei masuri. Si daca te trezesti ca faci dragoste cu acelasi tip de luni de zile sau de ani buni, se poate spune fara nici un dubiu ca te considera atragatoare din punct de vedere sexual!
Femeile nu le dau barbatilor suficient de multe indicatii
Pentru el, lucrurile sunt simple. Dar in cazul femeilor, puzzle-ul sexual este atat de complicat incat pana si lui Einstein i-ar fi fost greu sa-l inteleaga in totalitate. Daca nu ii arati sau nu ii spui, cu lux de amanunte, cum sa te atinga – cand, unde, cat de apasat, cat de rapid – o sa aveti parte de multe dezamagiri.
Femeile reactioneaza exagerat cand el propune ceva nou.
Daca partenerul tau ar veni acasa si ti-ar spune: „Stii ceva, iubito? De doua luni, zi de zi, mananc la birou sendvis cu pui, asa ca maine voi incerca unul cu ton”, nu ti-ai spune in gand: „Doamne, ce plictisitor! Cum o fi putut sa manance acelasi lucru, in fiecare zi, atata vreme?” Pe scurt, te-ai gandi ca e absolut firesc sa incerce ceva nou – si chiar este.
Atunci de ce mai toate devenim paranoice cand partenerul indrazneste sa sugereze, din punct de vedere sexual, o schimbare de meniu? Pentru cele mai multe cupluri situatia echivaleaza cu a manca sendvis cu pui zi de zi, an de an, pentru ca de fiecare data cand fac dragoste repeta acelasi tipar.
Nu e nimic ingrijorator in dorinta de schimbare. Pur si simplu, barbatilor, ca si femeilor cu o viata sexuala sanatoasa, le place sa aiba in vedere, sa exploreze si sa experimenteze lucruri noi.
Nu trebuie sa le atribuim, intr-o astfel de situatie, nici mesaje apocaliptice (nu ma mai doreste), nici sa ne simtim amenintate (a invatat asta de la tipa cu care ma insala). Nelinistile nu-si au rostul. Este doar expresia fireasca, foarte omeneasca a nevoii de variatie.
Sursa: "Doctor Sex", Tracey Cox

vedere sexual
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1170 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007534 (s)