News Flash:

Cele mai FIERBINTI pozitii sexuale

13 Martie 2014
3673 Vizualizari | 0 Comentarii
Trapez provocator...

... este printre puţinele poziţii sexuale excelente pentru stimularea punctului G. In timp ce iubitul tău stă cu picioarele desfăcute, tu te sprijini pe palme şi pe picioare, apoi te întinzi pe spate pană te lipeşti de partener.

Moară de vant

Bărbaţii iubesc această poziţie, oricat de complicată ar fi ea: pe spate, femeia îşi desface picioarele în timp ce bărbatul se aşează peste ea.

Vezi si: Pozitii de facut dragoste in masina Strange-ţi partenerul printr-o genuflexiune

Aceasta este una dintre cele mai simple poziţii care îţi permite să flexezi muşchii în jurul penisului pentru un răspuns orgasmic. Apoi, deţii controlul adancimii penetrări şi poţi oscila între “superficială” şi „adancă” pană la vibrarea trupului.

Poziţia “cheiţa pe o parte”

Savurează fiecare senzaţie unică prin poziţia „cheiţa pe o parte”: pe o parte, faţă în faţă, cu unul dintre picioarele femeii ridicat în timp ce penisul penetrează vaginul, scrie csid.ro.

Această poziţie ajută, de asemenea, la stimularea clitoridiană intensă.


Vezi si: Top 3 cele mai excitante pozitii pentru femei

Perna

O poziţie „dătătoare” de orgasm este cea în care iubitul tău se aşează pe spate, avand o pernă sub fese. Tu, cu picioarele pe umerii lui, te poziţionezi deasupra şi te vei stimula intens la nivel clitoridian.

Vezi si: Solutiile pentru sexul perfect 

trapez provocator
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1128 (s) | 34 queries | Mysql time :0.018241 (s)