News Flash:

Cele mai bune leacuri din natura pentru tuse

8 Septembrie 2015
1543 Vizualizari | 1 Comentarii
tuse

Retetele bunicii sunt foarte eficace pentru tuse si raceala si pot fi, prin urmare, o alternativa de succes la medicamentele utilizate in mod traditional.


Noi va oferim trei remedii naturale dintre cel bine cunoscute si adesea utilizate de mai multe persoane inainte de a apela la medicamente.


Sirop de tuse facut acasa
Acest sirop este un preparat pe baza de 250ml bere, la care se adauga 100g miere si o lamaie spalata, rasa sau tocata. Atunci cand sunt amestecate, ingredientele sunt gatite intr-o baie de apa timp aproximativ 30 de minute. Dupa ce luati de pe foc, pentru a spori efectul terapeutic al siropului, se adauga 2 linguri de alcool – brandy sau rom. Acest sirop de tuse se ia cate o lingura la fiecare 15, 30 sau 60 minute.


Un ceai de vindecare, care amelioreaza tusea este pregatit din trei nuci zdrobite, dar curatate care sunt fierte in 400ml apa. Cand incepe sa fiarba, se adauga 1 lingurita de busuioc si una de muscata. Se pune din nou la fiert pentru aproximativ 10 minute, si, optional, se indulceste cu miere.


Pregatiti aproximativ 750ml vin alb, 200g ceapa si aproximativ 100g de miere. Ceapa este curatata si taiata fin apoi ingredientele sunt amestecate impreuna si se lasa sa stea timp de aproximativ 5 zile. Amestecul este apoi filtrat printr-un tifon.


Desigur acest tratament cu vin poate fi luat inainte si dupa sezonul de iarna, in cazul in care o persoana este predispusa la diferite boli pulmonare cronice – bronsita si altele.


remedii naturale medicamente
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1204 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005054 (s)