News Flash:

Cele mai bune combinatii de alimente care ard mai repede grasimile

4 Iunie 2017
1122 Vizualizari | 0 Comentarii
slabeste simplu si rapid 678x381
Degeaba tii cura de slabire daca nu stii sa combini alimentele. Cele mai comune efecte ale combinatiilor alimentare nepotrivite sunt constipatia, care favorizeaza ingrasarea si stagnarea curei de slabire, oboseala, balonarea, gazele intestinale, arsurile gastrice, acumularea de toxine in intestine si crampele stomacale.

Avocado, crackers si ardei iute

Chiar daca ti s-ar parea la o prima vedere a fi un trend in materie de mancare, trebuie sa stii ca aceasta combinatie este una castigatoare atunci cand vrei sa scapi de kilogramele in plus. Alege o paine integrala buna, crackersi din secara sau paine din seminte germinate pentru a te asigura ca furnizezi corpului multe fibre. Aceste fibre sunt esentiale pentru slabit, iar in combinatie cu grasimile bune si proteinele din avocado vor conferi satietate. Un alt ingredient pe care trebuie sa-l adaugi sunt fulgii de ardei iute care contin capsaicina, o substanta care accelereaza arderea grasimilor si suprima pofta de mancare. Potrivit unui studiu aparut in American Journal of Clinical Nutrition s-a constatat ca persoanele care obisnuiesc sa consume ardei iute mananca cu 200 de calorii mai putin la urmatoarea masa si este stimulata arderea grasimilor din zona abdominala.

Mere, unt de arahide si scortisoara

Merele si untul de arahide constituie o alta combinatie de succes care te ajuta sa arzi mai repede grasimile. Este o gustare potrivita, deoarece furnizeaza fibre si proteine, generand senzatia de satietate. Marul contine o multime de nutrienti esentiali pentru corp si fibre, iar in combinatie cu grasimile bune si proteinele din untul de arahide confera satietate si te impiedica sa faci excese culinare pe parcursul zilei. Un alt ingredient pe care trebuie sa-l folosesti in aceasta combinatie este scortisoara care mentine stabil nivelul de zahar din sange, stimuleaza metabolismul si slabesti mai repede. De asemenea, scortisoara mai are o substanta care stimuleaza arderea grasimile de pe zona abdominala.

Ceai verde, menta si lamaie

Stim despre ceaiul verde ca accelereaza arderea grasimilor, insa in combinatie cu lamaia si cateva frunze de menta se obtine o bautura mai puternica, deoarece inhiba pofta de mancare. Ceaiul verde contine substante care sunt recunoscute pentru efectul lor anticancerigen, precum si pentru faptul ca stimuleaza arderea grasimilor.

Iaurt grecesc, zmeura si migdale

Iaurtul grecesc are un continut bogat in proteine, vitamina D si calciu, fiind un alimente recomandat persoanelor care doresc sa slabeasca. Pentru a-i potenta efectele poti sa-l combini cu zmeura proaspata sau congelata care s-a dovedit ca impiedica depunerile de grasimi. Aceste doua ingrediente merg de minune cu cateva migdale deasupra care contin grasimi sanatoase, iar potrivit unui studiu aparut in Journal of the American Heart Association, acestea stimuleaza arderea grasimilor de pe picioare si abdomen.

Oua, spanac si ulei de masline extravirgin

Ouale au un continut ridicat de proteine si arginina care ajuta la slabit. De asemenea, un studiu aparut in Journal of Dietary Supplements arata ca persoanele obeze a caror dieta a fost suplimentata cu arginina au slabit mai mult si mai rapid spre deosebire de cele care nu au avut acest ingredient in dieta lor. Consuma ouale fierte, jumari sau posate alaturi de o salata de spanac stropita cu zeama de lamaie si ulei de masline care furnizeaza grasimi sanatoase.

sursa: eva.ro

alimentele constipatia
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1293 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006455 (s)