News Flash:

Cele 8 trucuri pe care le foloseste Adelina Pestritu pentru un ten curat si frumos

13 Noiembrie 2017
924 Vizualizari | 0 Comentarii
adelina poestritu

Rutina de frumusete a oricarei femei trebuie sa inceapa cu ingrijirea tenului. Daca pielea fetei tale este frumoasa si bine ingrijita, machiajul tau va arata mult mai bine. Multe femei gresesc alegand sa investeasca in produse scumpe de machiaj care sa le acopere tenul, in loc sa opteze pentru achizitionarea unor produse cosmetice pentru ingrijirea si intretinerea pielii.

Eu am acordat intotdeauna foarte multa atentie tenului meu si, marturisesc ca in atatia ani in care am avut ocazia sa cunosc foarte multi experti in domeniul de beauty, am invatat cateva trucuri foarte eficiente care tin de ingrijire si infrumusetare. Iata care sunt trucurile pe care le folosesc eu pentru a avea o piele curata si un ten frumos.

1. Imi spal tenul doar cu apa rece

Repet acest procedeu si dimineata si seara. Desi exista foarte multe produse si geluri pentru spalat pe fata, am ajuns la concluzia ca apa rece functioneaza cel mai bine pentru mine. In primul rand inchide porii si previne patrunderea impuritatilor in interiorul acestora. In plus, peste noapte tenul nostru secreta uleiuri care ajuta la regenerarea pielii, iar spalatul pe fata cu un sapun dimineata va duce la indepartarea acestora pe cand apa rece ajuta doar la curatarea usoara a tenului.

2. Folosesc atat crema de zi, cat si crema de seara

Acum ceva timp am citit ceva foarte interesant – Pana la 20 de ani, ai fata pe care ti-a dat-o natura, la 30 de ani ai fata pe care o meriti. Sunt complet de acord cu acest lucru pentru ca toate actiunile noastre, incepand de la mediul in care stam si pana la alimentele pe care le consumam influenteaza aspectul tenului nostru. Astfel, ar trebui sa facem tot ce ne sta in putinta pentru a ne ajuta pielea. Cremele hranesc pielea si o umplu de toate substantele pe care fie le pierde pe parcursul zilei, fie le produce mai greu pe parcursul timpului. Folosesc si o crema de zi, care imi hidrateaza tenul pe parcursul zilei, mi-l apara de razele soarelui si functioneaza si ca o baza de machiaj, dar si o crema de seara, are accelereaza procesul de regenerare a pielii pe parcursul noptii.

 

3. NU ADORM NICIODATA MACHIATA! 

Acesta este probabil cel mai important sfat pe care as putea sa il dau. Este foarte important ca pielea noastra sa fie curata pe parcursul noptii, altfel porii se vor infunda si ne vor aparea tot felul de cosuri si puncte negre. Oricat de obosite ati fi, nu uitati sa va demachiati inainte de culcare.

4. Ma demachiez in 3 pasi 

Imi demachiez tenul cu un lapte demachiat pentru ca este bland cu tenul si nu este nevoie sa frec atunci cand indepartez machiajul, apoi imi spal fata cu un gel bland de curatare si aplic o lotiune tonica pentru a imi revigora pielea.

5. Imi masez pielea in fiecare dimineata 

Dimineata, inainte de a-mi aplica produsele de machiaj imi masez usor tenul pentru a-mi stimula circulatia. Folosesc intotdeauna miscari circulare si orientate in sus, pentru a pastra fermitatea pielii.

6. Folosesc doar produse cosmetice de calitate 

Mereu am fost adepta ideii de a investi intr-un produs bun, decat sa cumpar 3 produse de slaba calitate, care nu imi vor aduce niciun beneficiu. Astfel, toate produsele pe care le folosesc sunt de buna calitate si, foarte important, au factor de protectie UV. Multa lume crede ca trebuie sa folosim produse care ne protejeaza impotriva radiatiilor solare doar vara, insa razele soarelui ne pot agresa pielea pe tot parcursul anului, chiar daca nu ne dam seama de acest lucru. Astfel, ar trebui sa folosim produse care sa ne protejeze pielea de soare in fiecare zi in care petrecem timp in aer liber.

7. Incerc sa ma machiez cat mai putin 

Chiar daca la evenimentele mondene trebuie sa port un machiaj mai incarcat, in viata cotidiana incerc sa aplic cat mai putine produse pe ten, astfel ca folosesc doar un fond de ten, mascara si un gloss natural.

8. Imi fac o masca cu ou si miere

V-am mai spus in trecut ca nu este nevoie sa cheltuiti sume enorme de bani pentru a va ingriji. Una dintre cele mai bune masti pentru fata pe care le-am testat vreodata este facuta chiar cu ingrediente pe care le gasiti in bucataria voastra. De doua ori pe luna imi aplic pe fata o masca cu albus de ou, ulei de masline si miere de albine. Puteti vedea in clipul de mai jos atat modul de preparare, cat si cat stau cu masca pe ten si cum o curat.

Odata pe luna merg la un salon de infrumusetare pentru a-mi face un tratament de hidratare si radiofrecventa. Aceste tratamente nu sun obligatorii, insa imi reprezinta o metoda mai intensa si mai profunda de ingrijire a tenului.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1213 (s) | 43 queries | Mysql time :0.013899 (s)