News Flash:

Cel putin cinci morti si 50 de raniti dupa deraierea unui tren in Philadelphia (VIDEO)

13 Mai 2015
1146 Vizualizari | 0 Comentarii
tren deraiat america
Cel putin cinci persoane au murit si alte 50 au fost ranite dupa ce un tren de pasageri Amtrak, ce transporta peste 200 de persoane, a deraiat si s-a rasturnat in Philadelphia, in noaptea de marti spre miercuri, relateaza CNN.
Trenul regional Amtrak se deplasa de la Washington catre New York atunci cand a deraiat, la nord de orasul Philadelphia, a anuntat compania Amtrak. Aceasta a inchis linia de clare ferata intre Philadelphia si New York pe parcursul noptii.
Cel putin 49 de persoane au fost spitalizate, iar sase prezinta rani grave, au anuntat autoritatile. Cel putin cinci persoane au murit, a declarat primarul din Philadelphia, Michael Nutter. Sapte vagoane s-au rasturnat, a adaugat el.
Echipati cu lanterne, pompierii au mers din vagon in vagon in cursul noptii, salvand pasagerii blocati.
La bordul trenului se aflau 238 de pasageri si cinci membri ai echipajului, potrivit datelor oferite de compania Amtrak. Informatiile initiale sugereaza ca sunt cel putin 50 de raniti, a afirmat un oficial.
Cateva spitale din Philadelphia au anuntat ca primesc pasagerii raniti. "Este un cosmar", a declarat o femeie aflata la locul accidentului, pentru postul de televiziune KYW, asociat CNN. "Eram pe locul din fata, iar aceasta valiza rosie uriasa a zburat spre mine", a povestit ea. "Cred ca am cateva coaste rupte. Dar incerc sa ajut ... sunt multe, multe persoane ranite", a continuat ea.
FBI se afla la fata locului pentru a asista ancheta, dar pana in prezent nimic nu indica faptul ca accidentul ar fi un act de terorism.
In martie, cel putin 55 de persoane au fost ranite cand un tren Amtrak s-a ciocnit cu un camion blocat pe sine in North Carolina.

Galerie Video

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1270 (s) | 43 queries | Mysql time :0.008433 (s)