News Flash:

CEL MAI BUN REMEDIU pentru PICIOARE UMFLATE!

12 August 2016
4694 Vizualizari | 0 Comentarii
picior umflat
Picioarele umflate apar ca urmare a retentiei de fluide in corp. Ele pot fi rezultatul: 

sindromului premenstrual

sarcina

circulatie proasta

exces de mancaruri bogate in sare

un stil de viata sedentar

efecte secundare ale medicamentelor (anumite medicamente)

Pentru tratamentul picioarelor umflate, recomandam un ceai de patrunjel, foarte bun, si simplu de preparat. 

Pentru rezultatele cele mai bune, consumati ceaiul cat este caldut, si completati acest tratament cu exercitii ale picioarelor, pentru a stimula circulatia sangelui.

METODA DE PREPARARE

Taiati radacinile si frunzele de patrunjel foarte fin. Puneti cam un sfert de cana de patrunjel tocat intr-o cana cu apa fiarta. Lasati 5-7 minute la infuzat, apoi strecurati. La final, puteti adauga ghimbir, lamaie, sau miere, pentru a imbogati gustul. 

Patrunjelul (Petroselinum crispum) este o planta erbacee legumicola, cu tulpina inalta, cultivata pentru radacina pivotanta, alba si pentru frunzele ei aromate, intrebuintate in alimentatie si in medicina populara. Poarta si denumirile de gagaut, patlagele (pl.), patrunjica sau petersil. O leguminoasa.

Anticii greci considerau ca aceasta planta uneste lumea viilor cu cea a mortilor.



Patrunjelul – Indicatii terapeutice

Consumat crud sau sub forma de infuzie, decoct, patrunjelul este eficient in tratarea edemelor, infectiilor, asteniei, tulburarilor de circulatie sanguina, hipertensiunii, bolilor reumatice, anorexiei,meteorismului si colicilor abdominale, astmului bronsic, amenoreei si elimina halena (respiratia urat mirositoare).

Sub forma de gargara, bai sau spalaturi locale, patrunjelul ajuta la vindecarea plagilor, intepaturilor deinsecte, a conjunctivite, amelioreaza contuziile si pigmentatiile pielii si inlatura durerile dentare.

Patrunjelul contine mai mult fier decat spanacul si mai mult fluor decat orice alt aliment, contribuind astfel la mentinerea unei danturi si a unei osaturi puternice. De asemenea, o legatura de patrunjel furnizeaza mai multe proteine decat 2 oua, devenind un aliat de nadejde  in curele de slabire, deoarece confera senzatia de satietate.

Frunzele si tulpinile de patrunjel neutralizeaza si ajuta la eliminarea toxinelor din organism si sunt eficiente in toate afectiunile ficatului, inclusiv la ciroze sau hepatite, distrugand germenii patogeni si chiar diferite virusuri.

In plus, datorita calitatii sale de excelent antioxidant, patrunjelul consumat zilnic de 3 ori pe zi, cate 20 ml de suc impreuna cu alte sucuri naturale ajuta foarte mult la vindecarea cancerului. Sucul proaspat se poate consuma in timpul tratamentului cu citostatice, ajutand la diminuarea efectelor negative ale medicamentelor si la distrugerea celulelor canceroase.

CONTRAINDICAT LA GRAVIDE.

TRADUCERE: Echipa dr. Andrei Laslau
sursa: andreilaslau.ro 

picioarele umflate sindromului premenstrual sarcina patrunjelul
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2017 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1034 (s) | 24 queries | Mysql time :0.012374 (s)