News Flash:

Cei trei tineri din Timisoara retinuti pentru viol si complicitate la viol, arestati preventiv

5 August 2015
1106 Vizualizari | 0 Comentarii
violata
Cei trei tineri din Timisoara retinuti pentru viol si complicitate la viol, dupa ce o tanara de 18 ani a reclamat la Politie ca a fost violata, au fost arestati preventiv pentru 30 de zile, in urma unei decizii a Judecatoriei Timisoara.
Magistratii Judecatoriei Timisoara au decis, marti, arestarea preventiva pentru 30 de zile a celor trei tineri, unul fiind acuzat de viol, iar ceilalti doi de complicitate la viol.
Decizia nu este definitiva, ci poate fi contestata la Tribunalul Timis.
Luni, purtatorul de cuvant al Politiei Judetene Timis, Ancuta Morariu, declara ca o tanara de 18 ani a anuntat Politia ca a fost violata, in noaptea de duminica spre luni, cand se afla pe un teren viran din Timisoara insotita de alti patru tineri, cu scopul de a intretine relatii sexuale cu doi dintre acestia, ceea ce s-a si intamplat.
"Un al treilea a venit la un moment dat sa intretina relatii sexuale cu ea, insa fata nu a fost de acord, astfel ca actul sexual s-a intamplat fara acordul ei", spunea Ancuta Morariu.
Cei trei tineri, care au varste cuprinse intre 18 si 19 ani, au fost initial retinuti pentru 24 de ore si dusi in arestul IPJ Timis.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1272 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005107 (s)