News Flash:

Cei patru tineri acuzati de crima din Complexul Studentesc Timisoara au fost trimisi in judecata

17 Noiembrie 2015
3043 Vizualizari | 0 Comentarii
crima timis2
Cei patru tineri acuzati ca, in luna august, au batut un barbat in varsta de 29 de ani, in Complexul studentesc din Timisoara, acesta murind ulterior la spital, au fost trimisi in judecata de procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Timis, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Potrivit unui comunicat de presa transmis, luni, de Parchetul de pe langa Tribunalul Timis, procurorii i-au trimis in judecata pe Cosmin Gavrin Macovei, Silviu Mihai, Alexandru Florin Vida si Razvan Ilie Popescu pentru loviri sau vatamari cauzatoare de moarte.
In rechizitoriu se arata ca, in 23 august, in Complexul studentesc din Timisoara, cei patru, care au varste cuprinse intre 18 si 22 de ani, l-au impins si l-au lovit cu pumnii si picioarele pe un alt tanar, care a cazut la pamant, lovindu-se cu capul de sol, fapt ce a dus la decesul acestuia.
Conform sursei citate, victima a fost lovita cu pumnii si cu picioarele pe toata suprafata corpului de cei patru si dupa ce a cazut la pamant.
Incidentul a avut loc in fata unui local din Complexul studentesc din Timisoara, in urma unui conflict spontan, izbucnit dupa ce barbatul de 29 de ani l-ar fi atins cu mana pe unul dintre cei patru tineri, spuneau atunci politistii.
Potrivit politistilor, Dumitru Joldescu a fost transportat, in urma bataii, la Spitalul Judetean din Timisoara, avand traumatism cranio-cerebral si contuzii cerebrale.
Ulterior, el a intrat in moarte cerebrala, iar medicii discutau cu familia acestuia despre o eventuala prelevare de organe. Tanarul a murit la cinci zile dupa ce a fost batut, iar organele nu au mai fost prelevate intrucat erau compromise.
Cei patru tineri care l-au agresat au fost arestati preventiv.
Dosarul a fost inaintat spre solutionare Tribunalului Timis.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1244 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005924 (s)