News Flash:

Cei patru barbati care au bagat un tanar in coma in Complexul studentesc din Timisoara, arestati preventiv

25 August 2015
1052 Vizualizari | 0 Comentarii
arestat2
Cei patru barbati care au batut un tanar de 29 de ani in fata unui local din Complexul studentesc din Timisoara au fost arestati preventiv, in timp ce medicii spun ca victima, internata in coma in spital, are sanse slabe de supravietuire.
Potrivit unui comunicat de presa transmis, luni seara, de Inspectoratul de Politie Judetean Timis, cei patru barbati au fost arestati preventiv pentru 30 de zile, fiind dusi in arestul Politiei.
Initial, politistii au depistat doar trei dintre cei patru agresori, cel de-al patrulea fiind prins pe parcursul zilei.
Pe de alta parte, tanarul de 29 de ani, care a fost batut in fata unui local din Complexul studentesc din Timisoara, este in stare critica, avand sanse slabe de supravietuire.
”Tanarul este in stare extrem de greva. Este in stare critica cu sanse extrem de mici de supravietuire”, a declarat corespondentului MEDIAFAX medicul Ovidiu Bedreag, seful Clinicii ATI de la Spitalul Judetean Timisoara.
Intrebat daca se va pune problema unei prelevari de organe, medicul a spus ca, daca va fi cazul si daca familia va fi de acord, se va putea trece si la prelevare de organe.
”In momentul in care vor intruni criteriile de moarte cerebrala, echipa va contacta familia si, daca familia va accepta, se va trece la prelevare de organe”, a spus medicul.
Potrivit unui comunicat de presa transmis, luni, de Politia Judeteana Timis, in noaptea de duminica spre luni, in jurul orei 2.00, politistii au fost sesizati ca pe strada Aleea Studentilor a avut loc o altercatie intre mai multe persoane.
Ajunsi la locul incidentului, politistii au stabilit ca un tanar de 29 de ani a fost agresat de patru persoane, cu varste intre 18 si 22 de ani, in urma unui conflict spontan.
"Din primele informatii reiese ca tanarul de 29 ani l-a atins cu mana pe unul dintre agresori, la iesirea din local, astfel ca intre ei a izbucnit conflictul", a explicat Mirela Draghicioiu, purtatorul de cuvant al Politiei Judetene Timis.
In acest caz, politistii au intocmit un dosar penal pentru vatamare corporala, iar trei dintre agresori au fost prinsi de politisti si retinuti pentru 24 de ore. Cel de-al patrulea agresor nu a fost prins initial de politisti.
Trei dintre agresori sunt din localitatea Ortisoara, judetul Timis, iar unul este din Timisoara. Mediafax.ro
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1162 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006028 (s)