News Flash:

Cei mai harnici barbati, in functie de zodie

10 Februarie 2017
987 Vizualizari | 0 Comentarii
horoscop0
Fac curatenie, merg la cumparaturi, gatesc, au grija de copii... Ce sa mai, sunt o adevarata comoara la casa omului. Si, da! Vorbim despre barbati acum. Mai exact, despre cateva zodii care dau barbati harnici, carora le place sa se ocupe de familie si de casa.
Iata in ce zodii sunt nascuti cei mai buni soti:

Sagetator
Sagetatorul pare ca s-a nascut ca sa munceasca. Si nu doar la serviciu, ci si acasa. Culmea e ca ii si place, nu o face doar din obligatie. Este entuziasmat sa vada cum din mainile sale ies lucruri bune si chiar daca uneori e destul de neindemanatic, nu se lasa. Ii place sa iasa la cumparaturi si te va scuti pe tine de efort. Spala geamuri, baga apiratorul, pune la spalat. Nicio munca nu i se pare injositoare pentru un barbat.
Pesti
Barbatul din zodia Pesti este foarte harnic. Ii place ca totul sa fie pus la punct, sa straluceasca si nu asteapta de la partenera sa sa faca totul, ci se implica el cu tot sufletul. Nu e nici el cel mai priceput, dar macar are intentii bune si nu se da la o parte de la niciun fel de munca. E dispus chiar sa invete sa gateasca. E genul de barbat care intr-un weekend va intoarce casa pe dos, apoi o va aranja de nici nu o mai recunosti.

Capricorn
Capricornul merge pe doua directii: casa si serviciu. Pe amandoua le face perfect. Isi foloseste foarte eficient timpul astfel incat sa poata sa si gateasca, sa faca si curat, sa duca si copiii la scoala. Se implica cu placere in toate treburile gospodaresti, iar sotia sa se poate numi cu adevarat fericita pentru ca acest nativ nu o va lasa sa faca ea mare lucru. Poate si pentru ca nu are incredere ca ii va reusi mai bine ca lui.

Rac
Nu trebuie sa te mire faptul ca barbatul din Rac este un casnic prin excelenta. E in natura lui asta si vei vedea cu cata bucurie face totul scutindu-te pe tine de efort. Gateste perfect si cu placere. Are grija de casa, de sotie si de copii si aproape ca nu ii poti reprosa nimic. E mereu gata sa spele el vasele, rufele si o face cu si mai mare drag daca tu ramai in preajma lui, fara insa sa il cicalesti spunandu-i ce are de facut.

sagetator pesti capricorn rac
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1349 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006806 (s)