News Flash:

Cei mai buni elevi au Colegiului National Banatean din Timisoara au fost premiati

4 Februarie 2016
421 Vizualizari | 0 Comentarii
premii elevi
Premierea a avut loc la Gala de Excelenta a Colegiului National Banatean, desfasurata miercuri, in Aula Magna a Universitatii de Vest din Timisoara, eveniment ajuns la cea de-a treia editie.

A fost decernat si titlul de „Elevul anului“, ca recunoastere a activitatii exceptionale a doi tineri care pot fi considerati etalonul generatiei actuale care invata la Colegiul National Banatean.

La eveniment au fost invitati si absolventi ai Colegiului National Banatean, astazi personalitati ale Timisoarei.

In total au fost premiati 40 de elevi, cu medii foarte mari, care au participat la diferite concursuri, unde au luat premii. Invitati de onoare au fost si cei trei elevi ai Colegiului National Banatean care au luat media 10, anul trecut, la Bacalaureat. Aproximativ 500 de elevi din scoala au participat la acest eveniment.

Diplome de merit au primit si profesorii. Astfel, a fost premiata profesoara Emilia Groza, Silvia Vert (37 de ani in Colegul National Banatean), Catalina Vintila (olimpica la Biologie cat timp a fost eleva a CNB) si Petru Balica. Si oficialitatile prezente la eveniment au primit diplome de merit, scrie tion.ro.

„Vreau sa va felicit pe toti elevii Colegiului Banatean, profesorii, conducerea, pentru seriozitatea de care dati dovada, rezultatele frumoase. Sunt convins ca cele patru cadre didactice si-au facut datoria cu prisosinta. Fiecare generatie trebuie sa-si aiba sansele sale. Tinerii trebuie sa gaseasca pozitii la care sa poata accede si sa-si demonstreze valoarea”, a spus primarul Timisoarei, Nicolae Robu.

Liderul CJ Timis, Titu Bojin, a fost si el premiat, si a avut o cerere… mai inedita – vrea sa-l vada pe directorul Colegiului, Sorin Ionescu… insurat.

„Sunt alaturi de ceea ce inseamna invatamantul timisean. Ii felicit pe cei care au emotii de-o viata. Una dintre masuri este aceea de a incerca sa trecem dincolo de ingamfarea noastra banateana si sa putem avea natalitate mai mare decat mortalitate. Sa incercam sa gasim solutia ca pana la toamna Sorin sa ne-o prezinte pe viitoarea doamna si in urmatorii ani… urmasii”, a spus Titu Bojin.

Dupa ce s-au terminat discursurile oficialitatilor s-a trecut la evenimentul important al zilei – premierea elevilor, pe langa cea a profesorilor care le-au indrumat pasii tinerilor.

Au fost premiati voluntarii, elevi care au excelat la diverse materii si, nu in ultimul rand, au fost adusi in prim-plan cei doi elevii ai anului.

Este vorba despre o eleva care a publicat o carte, o lucrare de istorie despre imaginea unui ziar dinainte de primul razboi mondial, si o eleva care a participat la un concurs de idei de afaceri la Paris, unde a iesit pe locul I. Premiile au constat in diplome, carti si plachete pentru cei doi elevi ai anului.

Premiantii Galei de excelenta – februarie 2016:

Toth Amelia – elevul anului

Popistas Bianca – elevul anului

Antoun Kouri – Matematica

Stan Maria – Informatica

Keri Ecaterina – Limbi Clasice

Andra Radu – Fizica

Dragomir Oana – Religie

Popovici Anca – Religie

Andrasoni Teodora – Istorie

Sion Alexandra – Istorie

Chincea Rebeca – Istorie

Adamut Tabita – Matematica

Albu Alexandra – Literatura

Ciobanu Cristina – Limba Engleza

Ionac Daniel – Istorie

Birta Andrei – Istorie

Malanik Stefan – Fizica

Neagoe Cara – Biologie

Lele Cristina – Biologie

Mois Alexandra – Economie/Matematica

Anadras Andreea – Logica

Vulpescu Ileana – Economie

Laza Maria – Economie

Jurca Andreea – Antreprenoriat

Vlasici Michael – Limba Germana

Itiniant Antonia – Geografie

Lupulescu Vlad – Matematica

Filip Raluca Nicoleta – Lingvistica

Copilu Tudor – Fizica

Alexa Bogdan – Informatica

Lazureanu Calin – Informatica

Catana Bogdan – Matematica

Demeter Tudor – Informatica

Bercea Ioana – Informatica

Lacrama Flavia – Limba Engleza

Ghituica Irina – Limba Engleza

Voluntarul Anului – Echipa Sanitarii Priceputi

Premiul Consiliului Elevilor – Bacila Ioana

Premiu Special – Redactia Revistei Ecologica
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2017 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1072 (s) | 24 queries | Mysql time :0.025046 (s)