News Flash:

Cei mai buni barbati la pat, in functie de zodie

24 Februarie 2017
1105 Vizualizari | 0 Comentarii
horoscop21
Gratie astrelor, cativa norocosi se pot lauda cu tehnici sexuale desavarsite, fiind in stare sa faca orice femeie sa suspine cu iscusinta lor erotica.
Chiar daca pare sensibil si timid la prima vedere, barbatul Fecioara se transforma intr-o bestie in dormitor. Poate fi catalogat, in mod rautacios, drept obsedat sexual, pentru ca libidoul lui nu poate fi potolit cu una, cu doua. Ar face orice sa ajunga la orgasm, dar se concentreaza la fel de puternic si pe placerea partenerei. Este pe deplin multumit abia cand toti vecinii afla cum il cheama din tipete sacadate ale iubitei, noteaza adevarul.ro.
Fiind unul dintre cei mai sexuali nativi ai zodiacului, nu exista nimic ce barbatul Scorpion nu ar face in dormitor. Si culmea, este expert in toate. Cunoaste punctele erogene feminine mai bine decat oricine altcineva si se pricepe de minune sa satisfaca o femeie. Nu este deloc egoist cand vine vorba de sex, norocoasa care ii ajunge in asternuturi fiind tratata regeste: meniul este complet.
 Cel mai bun amant este, cu siguranta, nativul Pesti. Acest barbat este pornit sa ii indeplineasca toate dorintele femeii din patul lui. Desi nu este foarte indraznet, odata ce se simte „in apele lui”, trebuie sa te tii bine! Te asteapta o noapte plina de pasiune si un sir lung de pozitii sexuale de care nici macar nu ai auzit. In plus, orgasmul multiplu este ca si garantat.

gratie astrelor erotica barbatul fecioara scorpion nativul pesti
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1848 (s) | 43 queries | Mysql time :0.015228 (s)