News Flash:

Ceaiuri naturale care te ajuta sa scapi de kilogramele in plus

9 Iulie 2018
873 Vizualizari | 0 Comentarii
slabeste

Efectul detoxifiant al ceaiurilor este de necontestat, precum si ajutorul lor in tratarea diverselor afectiuni si in intarirea sistemului imunitar, atunci cand sunt alese corect. In ceea ce priveste administrarea ceaiurilor pentru a scapa de kilogramele in plus, ceaiurile trebuie privite ca adjuvante in cura de slabire si nu ca solutie principala. Nu te astepta sa slabesti ca prin minune doar consumand ceai, fara sa-ti schimbi si regimul de viata - alimentatie sanatoasa, respectarea programului de odihna si exercitii fizice cat mai des. Inainte de a incepe sa consume ceaiuri de slabit, consulta un medic. Cele antiadipoase, de exemplu, au un efect diuretic foarte puternic, ducand la deshidratare si demineralizare a organismului daca sunt consumate o perioada indelungata.

Modul de preparare recomandat este infuzia. In cura de slabire, ceaiurile se beau neindulcite. Se recomanda intre una si trei cani pe zi. Este bine sa incepi cu o cana de ceai pe zi si sa observi astfel o eventuala intoleranta. Pentru a obtine efectul urmarit, ceaiul se bea in anumite momente ale zilei, in functie de proprietatile specifice ale acestuia. Ceaiurile depurative se beau inainte de masa. Ceaiurile cu efect laxativ se beau dupa masa, de preferinta seara pentru ca acestea actioneaza pe parcursul noptii, efectul fiind simtit dimineata. Ceaiurile diuretice nu se beau seara, din cauza efectului rapid, si nici ceaiurile care sunt tonice sau energizante pentru ca vor duce la insomnie. De asemenea, este recomandat ca ceaiurile cu efect calmant sa fie baute seara, inainte de culcare. Iata cateva ceaiuri de plante care te ajuta sa slabesti:

Ceaiul verde: Este un antioxidant eficient, dizolva grasimile, reduce absorbtia acizilor grasi si, in plus, scade nivelul colesterolului. Ceaiul de urzica: Contine vitamine (C, K, B12, A) si calciu, are un efect curativ pentru persoanele anemice, fiind recomandat in cura de slabire. Ajuta la combaterea unor boli precum reumatismul, diabetul, ulcerul, piatra la rinichi. Stimuleaza imunitatea, previne retentia de apa si, de asemenea, taie pofta de mancare. Ceaiul din frunze de dud: Se folosesc frunzele uscate, iar pe langa efectul benefic in cura de slabire, ajuta si la tratarea unor afectiuni precum ulcerul, gastrita sau diareea. Ceaiul de papadie: Are un efect puternic detoxifiant si diuretic. Este un bun tonifiant si reduce colesterolul.

Ceaiul negru: Asemenea ceaiului verde, favorizeaza arderea grasimilor. Grabeste metabolismul si regleaza nivelul glicemiei prin continutul de theaflavina si thearubigina, substante care au un efect asemanator cu cel al insulinei. Ceaiul de soc: Provoaca transpiratie abundenta, elimina toxinele din organism, are efect laxativ si ajuta la scaderea in greutate. Ceaiul de anghinare: Ajuta la eliminarea toxinelor si imbunatateste digestia. Ceaiul de macese: Elimina toxinele din organism, are un continut bogat in vitamina C, care are efect antioxidant. Are efect diuretic, stimuleaza secretia biliara: Ceaiul din matase de porumb. Are efect diuretic. Ceaiul de leustean: Ajuta digestia, dizolva pietrele la rinichi. Este un diuretic puternic. Ceaiul de cicoare:Favorizeaza secretia biliara, ajuta la detoxifierea ficatului si la refacerea celulelor hepatice.


ceai slabire
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1185 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006296 (s)