News Flash:

Ceaiuri bune pentru detoxifierea de primavara

23 Martie 2015
1298 Vizualizari | 0 Comentarii

Detoxifierea este un proces natural ce are loc continuu in corpul uman si realizeaza transformarea, la nivelul ficatului, a unui produs toxic existent in organism in altele mai putin toxice.

Mai mult decat in orice anotimp, primavara este perioada ideala pentru a incepe o cura de detoxifiere, prin care sa eliminam toxinele si surplusurile acumulate.

Factorii nocivi ai mediului, regimul alimentar dezechilibrat si consumul excesiv de carne, zahar, alimentele cu un continut ridicat de aditivi, impreuna cu stresul si agitatia cotidiana sunt doar cateva dintre cauzele care conduc la acumularea de toxine in corpul uman. Alaturi de acestea, consumul insuficient de lichide, cosmeticele antiperspirante, tesaturile sintetice si medicamente de sinteza folosite in exces, isi pun si ele amprenta asupra sanatatii noastre.

In aceste conditii, organismul asimileaza si stocheaza progresiv diferite cantitatisi categorii de substante toxice. Atunci cand toxinele sunt acumulate intr-o cantitate exagerata, in organism au loc dereglari energetice, care determina aparitia unor dezechilibre metabolice.

“Detoxifierea este un proces natural ce are loc continuu in corpul uman si realizeaza transformarea, la nivelul ficatului, a unui produs toxic existent in organism in altele mai putin toxice. Eliminarea acestora se face pe cale renala, intestinala, pulmonara si tegumentara, doar in conditiile in care corpul este hranit corect si sanatos”, a explicat dr. Carmen Nonn, medic specialist de familie cu competenta in apifitoterapie, Laboratoarele Fares Bio Vital


Pentru a realiza o detoxifiere naturala si eficienta, echipa de cercetare de Fares Orastie a conceput mai multe formule de capsule cu proprietati depurative, dar si ceaiuri ce pot completa sau alterna cura de detoxifiere.

CAPSULELE DETOXIFIANT cu Ganoderma contin carbune medicinal, extract de Aloe vera, extract total de reishi, radacina de brusture, extract de frunze de brusture, de fructe de armurariu standardizat in in minim 85% silimarina, extract total de schisandra chinensis si fructe de soc. Este eficient in intoxicatiile cronice, hipercolesterolemie, alergii, afectiuni cutanate (urticarie, eczeme), sindromul de oboseala cronica si pentru reducerea efectelor hepatotoxice si nefrotoxice ale medicamentelor si chimioterapiei. Doza recomandata este de 1-2 capsule de 3 ori pe zi, inainte de masa timp de 1-2 luni. Cura se poate repeta dupa o pauza de o luna.

CAPSULELE CLOROFILA contin spirulina, orz verde, lucerna, urzica si alge marine. Sunt recomandate in cure de detoxifiere, eliminarea mirosului corporal neplacut, intoxicatii cronice (medicamente, alcool), steatoza hepatica, hipercolesterolemie, alergii, afectiuni cutanate (urticarie, eczeme), sindromul de oboseala cronica, reducerea efectelor hepatotoxice si nefrotoxice ale medicamentelor, astenie, anemie, convalescenta, cresc rezistenta la efort, reumatism cronic, tulburari circulatorii, obezitate, celulita, arterioscleroza, hipertensiune arteriala, reduc riscul afectiunilor cardiace. Se administreaza 1-2 capsule de 3 ori pe zi, înainte de masa. Durata curei: 1-2 luni. Cura se poate repeta la nevoie. 


detoxifierea capsulele detoxifiant
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1258 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006747 (s)