News Flash:

Ceaiul de dimineata care arde grasimile si iti detoxifiaza organismul

28 Septembrie 2016
1802 Vizualizari | 0 Comentarii
ceai ficat2
Ficatul este unul dintre cele mai importante organe din corp. Acesta ajuta la producerea de glutation, transforma lumina soarelui in vitamina D3, filtrand si curatand sangele de toxine.
In societatea noastra moderna, literalmente toxica, mentinerea sanatatii ficatului este mai importanta ca oricand.
Tocmai de aceea va propun sa va incepeti ziua cu un ceai uimitor, care va detoxifia corpul si il va ajuta sa elimine in mod natural toxinele, stimuland metabolismul, intarind sistemul imunitar si aducand corpul intr-o stare alcalina, departe de orice boala.


Lamaia poate ajuta organismul dumneavoastra la dezintoxicare naturala. Este destul de cunoscuta pentru sprijinul ficatului si al rinichiilor, promovand circulatia sangelui si intarirea sitemului imunitar. Desi sunt acide la gust, lamaile sunt unele dintre cele mai alcaline alimente existente ce vor impinge corpul intr-o stare alcalina, regland nivelul pH-ului in jurul valorii de 7,4.
Scortisoara reduce nivelul de zahar din sange, incetinind procesul de degradare a celulelor hepatice.
Ardeiul iute contine o componenta numita capsaicina, care neutralizeaza substanta P, o neuropeptida legata de cauza inflamatiilor din organism. Ardeiul iute creste circulatia sangelui si ofera o sursa de vindecare cu substantiala, ajutand la eliminarea toxinelor din organism si la arderea grasimilor.

Ghimbirul este un excelent anti-inflamator natural. Ghimbirul este un diaforetic puternic, ceea ce inseamna ca poate creste nivelul de transpiratie prin intermediul careia se elimina toxinele. Cercetatorii germani au descoperit ca sudoarea noastra contine un antibiotic natural numit dermcidin care pot indeparta bacteriile fungice, virale si infectiile microbiene.
Iata mai jos reteta ceaiului miracol, ce va face din organismul nostru o masinarie de lupta impotriva oricaror boli :
Ingrediente
1 Cana de apa fiarta
1 Bucata de 2-3 cm de ghimbir taiat rondele subtiri
½ de lingurita de turmeric (praf)
¼ de lingurita de scortisoara
¼ de lingurita de boia de ardei iute
1 lingurita de miere
Mod de preparare
Dupa ce ati incalzit apa pana la punctul de fierbere, opriti focul. Adaugati pe rand, in apa, ghimbirul si lasati-l sa stea 5 minute. Dupa scurgerea celor 5 minute adaugati restul ingredientelor, mai putin mierea, amestecand bine. Lasati apoi ceaiul sa se raceasca pana cand devine caldut.
Strecurati si inainte de consum, indulciti cu lingurita de miere.
Diabetici sau persoanele alergice la miere pot sa-l consume fara sa o adauge.
Ceaiul acesta trebuie sa fie primul lucu pe care il consumati imediat dupa ce v-ati trezit si v-ati spalat pe dinti.
Dupa ce l-ati consumat, puteti servi micul dejun.
Faceti aceasta cura de detoxifiere timp de 14 zile. Dupa aceste zile va veti simti mult mai usurat, intrucat acest ceai va elimina toxinele, iti va aduce corpul intr-o stare alcalina si va ajuta si la eliminarea grasimilor ce va avea drept efect scaderea in greutate. Aceasta cura de detoxifiere se poate face de 3 ori pe an.

ficatul lamaia ardeiul iute ghimbirul
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1239 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006731 (s)