News Flash:

Cea mai tanara femeie primar din Romania e iritata la culme de guvern: „Jur ca deja ma paraseste diplomatia. Pai voi chiar ne credeti pe toti tampiti?”

24 Ianuarie 2018
1206 Vizualizari | 0 Comentarii
primar

Cea mai tanara femeie primar din Romania, Irina Onescu are 32 de ani si a castigat alegerile locale la limita, avand doar trei voturi in plus fata de principalul sau contracandidat.

S-a nascut si a crescut in Bucuresti, are o popularitate de invidiat, a fost realizator de emisiuni la MTV si a organizat mai multe festivaluri de muzica.

In anul 2016, Irina Onescu a fost aleasa primar al comunei Petris si se adreseaza oamenilor asstfel:
„Aici, la noi la tara, aerul este mai curat, apa mai limpede, padurea mai deasa, iarba mai verde, laptele mai alb si mierea mai dulce.”

Pe Facebook, Irina Onescu a scris: „Deja ma irita la culme retorica de tipul “Primariile au primit fonduri DIN PARTEA Ministerului Dezvoltarii, de ce mai protesteaza?”
Zau, “din partea”? De parca banii astia i-ati fi scos din buzunarul propriu si din infinita voastra marinimie, nu din bugetul de stat la care contribuie cu varf si indesat toti romanii

Asteptati osanale? Pai nu asta este rolul Ministerului Dezvoltarii, sa investeasca in dezvoltare?
Cu o mana dati si cu alta luati. Promisiunile ca Guvernul va acoperi gaurile din bugetele administratiilor locale, pierderi rezultate in urma scaderii cotei de impozitare de la 16% la 10%, sunt la fel de sustenabile precum promisiunea ca vor creste salariile.

Nu-i bai, din ianuarie 2018, odata cu transferul contributiilor sociale de la angajator la angajat, se va observa cu ochiul liber cum statul incaseaza 45% din salariul brut al romanilor, 45% din munca oamenilor cinstiti, sub forma de contributii si impozite, iar singura care se va mari va fi inflatia, nicidecum veniturile.Iar voi veniti si ne spuneti ca toate acestea sunt spre binele nostru?
Jur ca deja ma paraseste diplomatia. Pai voi chiar ne credeti pe toti tampiti?”

Pe Facebook, Irina Onescu a scris: „Sa ma lamureasca si pe mine cineva, va rog, ca poate sunt eu mai talamba si nu inteleg…Daca salariul minim va creste la 1900 lei brut de la 1 ianuarie 2018, ceea ce s-ar traduce la aprox. 1100 lei net (in mana), conform transferului contributiilor catre angajat, atunci cei care astazi au deja salariul brut 1900 lei, respectiv iau in mana undeva la 1350 lei, aplicand noua formula de calcul, vor ajunge si ei tot la 1100 lei, implicit vor pierde aproape 250 de lei?

Zic eu gresit?
Pe principiul daca de maine imi las mustata si le zic tuturor ca ma cheama Gheorghe, ma crede careva?”
O femeie, un cetatean al Romaniei ce are un devotament si un strigat spre toti romanii sa se trezeasca si sa se uneasca, fiindca doar asa vor da rezultate.

Pe Facebook, Irina Onescu a scris:”Ceea ce procurorii numesc infractiuni, noi numim Program de Guvernare!” la care adauga ca un comentariu ” trebuie totusi sa apreciem sinceritatea acestei afirmatii ”

Mai nou, tanara si ambitioasa primarita doreste cu ardoare sa promoveze turismul pe meleagurile ei, la tara, in comuna Petris si invita romanii si nu numai, sa savureze supa de laste si friptura si placinte si bunatati de casa si fel si fel de activitati pitoresti, totul autentic, unde se traieste cu adevarat romaneste.

Cea mai tanara femeie primar din Romania, Irina Onescu, un nume, un exemplu de urmat!

Galerie Foto

primar2
primar contracandidat bucuresti irina onescu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1155 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005297 (s)