News Flash:

Cea mai mare indemnizatie pentru cresterea copilului, de 35.000 de euro lunar, a fost platita

19 Octombrie 2016
1167 Vizualizari | 0 Comentarii
curs valutar21 1
Agentia Judeteana de Prestatii Sociale Sibiu a efectuat plata celei mai mari indemnizatii de crestere a copilului din tara, de aproximativ 35.000 de euro lunar, banii urmand sa intre in contul beneficiarului, miercuri, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Intrebat daca plata indemnizatiei de crestere a copilului, suspendata la inceputul lunii septembrie pentru reverificarea veniturilor si despre care Ministerul Muncii a anuntat ca este cea mai mare din tara, directorul Agentiei Judetene de Prestatii Sociale Sibiu, Ioan Bota, a confirmat corespondentului MEDIAFAX ca banii au intrat, cel mai probabil, in cont,
"Conform legii, s-a efectuat plata la zi a indemnizatiei de crestere a copilului in cursul zilei de marti, iar probabil astazi (n.r. miercuri) acest beneficiar urmeaza sa aiba banii in cont”, a declarat corespondentului MEDIAFAX, Ioan Bota, directorul AJPIS Sibiu.
Agentia Nationala de Prestatii Sociale a suspendat temporar indemnizatia de crestere a copilului, in cazul unui beneficiar din judetul Sibiu, pentru efectuarea unor verificari ale veniturilor declarate.
Barbatul care incaseaza cea mai mare indemnizatie de crestere a copilului din Romania a depus cererea in luna iulie si ar fi trebuit sa primeasca banii incepand cu luna august.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1173 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005982 (s)