News Flash:

Cea mai mare durere a Adelinei Pestritu

20 Iunie 2017
1548 Vizualizari | 0 Comentarii
adelina p
Chiar daca in ultima vreme pare sa fie ocolita de norocul in dragoste, Adelina Pestritu nu pare sa fie deloc afectata de acest lucru.

Cu toate acestea, in ciuda zambetului pe care il afiseaza mereu, vedeta ascunde o adevarata drama. A facut un avort, pentru ca sarcina era periculoasa
„In perioada divortului am descoperit ca sunt insarcinata in cinci saptamani. A fost ceva foarte dureros. Eram intr-o perioada foarte agitata si pe langa faptul ca eram foarte slaba din toate punctele de vedere am descoperit aceasta sarcina ca nefiind una sanatoasa, care putea oricand sa imi explodeze in corp, sa fac hemoragie interna si sa se intample si alte lucruri mai grave. Slava Domnului ca medicina avanseaza pe zi ce trece. Am facut un tratament medicamentos cu metotrexat, am stat internata si am scapat cu bine (...) O perioada visam in fiecare noapte ca am un copil in brate. Probabil ca m-am si gandit foarte mult la asta si m-a marcat acest episod”, a marturisit Adelina intr-un interviu pentru revistatango.ro.

adelina pestritu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1241 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006072 (s)