News Flash:

Cea mai buna RETETA DE CIORBA DE PUI A LA GREC

12 Iunie 2017
1133 Vizualizari | 0 Comentarii
pui ciorba
Ciorba de pui a la grec e geniala! Multa lume o comanda cand iese la masa in oras, dar de ce sa dai banii pe ea in restaurant cand poti sa o faci ca un bucatar priceput? Iti prezentam reteta corecta!
Ciorba de pui a la grec – reteta corecta
INGREDIENTE:

– 500 de grame de carne de pui;
– un litru de apa rece;
– zarzavat de supa;
– doua linguri de orez;
– un ou;
– o cana cu smantana;
– o lamaie;
– sare si piper dupa gust.
CUM SE FACE:

1. Spala bine carnea in apa calda pentru a inlatura bacteriile. Pune apa carnea de pui la fiert intr-un litru de apa.
2. Lasa carnea sa fiarba la foc mic, pana cand se face putina spuma deasupra. Carnea trebuie se se inmoaie bine.
3. Pune zarzavatul special pentru ciorbe cand observi ca se face spuma.
4. Orezul fiert se acreste cu zeama de lamaie si se adauga ulterior in oala.
5. Drege ciorba cu smantana din cana si amestec-o cu oul.
Pofta buna!

doua linguri
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1252 (s) | 43 queries | Mysql time :0.009605 (s)