News Flash:

Ce vrea sa spuna Elena Udrea prin sloganul ei electoral?

17 Noiembrie 2016
1058 Vizualizari | 0 Comentarii
elena udrea4
Candidata independenta Elena Udrea si-a lansat sloganul electoral cu care spera sa atraga voturile bucurestenilor pe 11 decembrie. Blonda spune despre ea ca e „O femeie cat zece barbati!”


Intr-o postare pe Facebook, Udrea isi explica alegerea sloganului. „Parlamentul viitor trebuie sa aiba curajul sa lupte impotriva Sistemului si a modului ocult in care se exercita Puterea in Romania. In toata activitatea mea politica, am demonstrat ca sunt o femeie puternica, determinata si, poate cel mai important, curajoasa. Mai mult decat foarte multi auto-intitulati barbati din politica. Stiu ce trebuie facut pentru ca aceasta tara sa redevina o democratie in adevaratul sens al cuvantului. De aceea candidez independenta pentru Camera Deputatilor si le cer bucurestenilor votul lor pe 11 decembrie. Votati O femeie cat zece barbati: Elena Udrea!”

Reamintim faptul ca fosta sefa PMP candideaza, acum, independenta pentru un post de deputat in circumscriptia electorala Bucuresti. Tot in Capitala, candideaza si fostul presedinte Traian Basescu, insa pentru un post de senator.

udrea femeie puternica independenta pmp
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1278 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006382 (s)