News Flash:

Ce trebuie sa stii despre umerasele din lemn din dulapul tau

7 Iulie 2018
897 Vizualizari | 0 Comentarii
umeras din lemn

Cu siguranta ai in dulapul tau o sumedenie de umerase din lemnpentru camasi, sacouri si pardesiuri la care difera doar producatorul, lemnul, modul in care a fost prelucrat si pretul. Insa trebuie sa stii ca specialistii in home decor sustin ca n-a trebui sa mai folosim umerase din lemn, chiar daca ne place cum arata acestea.
Iar explicatia este una simpla – acest tip de umerase nu sunt deloc ideale pentru depozitare. Ele ocupa inutil foarte mult spatiu. In plus, hainele aluneca usor de pe ele, scrie Realitatea.

Umerasul din plastic cu carlig metalic este varianta cu mult superioara fata de cea prezentata mai sus. Arata mult mai bine in garderoba si este foarte util. Vei gasi in comert variante suficient de lungi si de late incat sa pui camasa, sacou,  palton sau pantalon, potrivit stilmasculin.ro
Si sunt cu atat mai bune daca sunt invelite in diverse materiale textile pentru ca hainele sa nu mai cada.

Totusi, mai bine din lemn decat din metal
Totusi, specialistii sustin ca, atunci cand pui hainele in dulap, este mai bine sa folosesti umerase din lemn decat din metal. Ele afecteaza forma hainelor si lasa urme inestetice in zona umerilor. In locul umeraselor din metal, alege umerase de lemn sau capitonate. Pentru pantaloni, alege umerase care sa nu stranga foarte tare materialul, pentru a evita urmele lasate de carligele umeraselor, explica ele.ro.


umerase lemnpentru camasi sacouri pardesiuri
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1173 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004679 (s)