News Flash:

Ce trebuie sa stii daca ai bilet la concertul lui Julio Iglesias. Restrictii de circulatie

10 Mai 2016
1409 Vizualizari | 0 Comentarii
julio iglesias3
In acest sfarsit de saptamana Timisoara va gazdui unul dintre principalele evenimente muzicale ale anului, concertul Julio Iglesias din Piata Libertatii. Evenimentul va avea loc duminica, 15 mai, insa pregatirile vor incepe inca de vineri. Astfel, timp de trei zile, timisorenii nu vor putea trece prin Piata Libertatii, ba mai mult, in ziua concertului, tramvaiele nu vor circula dupa programul normal.
Concertul Julio Iglesias de la Timisoara va avea loc duminica, 15 mai, in Piata Libertatii, accesul publicului fiind permis incepand cu ora 18:30. In deschiderea evenimentului va canta fiul artistului, Julio Iglesias Jr.
Cunoscut ca fiind unul dintre cei mai populari artisti de muzica latino din toate timpurile, Julio Iglesias se va afla pentru cea de-a doua oara la Timisoara. In urma cu noua ani, acesta a concertat in capitala Banatului, la Strandul Tineretului, atunci bucurandu-se de un public de peste 20.000 de persoane, scrie tion.ro.
„Suntem extrem de incantati ca, dupa aproape un deceniu, reusim sa il readucem pe Julio Iglesias la Timisoara, de data aceasta alaturi de fiul sau, Julio Iglesias Jr. Daca in 2007 peste 20.000 de timisoreni cantau alaturi de Julio refrene celebre, de data aceasta speram ca numarul lor sa fie si mai mare, mai ales ca vremea se anunta a fi una extrem de frumoasa si calda la ora concertului”, a transmis Andreea Petica, event managerul spectacolului.
Preturile biletelor la concert sunt cuprinse intre 135 si 330 de lei, dar, incepand cu data de 9 mai se vor putea cumpara si 500 de bilete la pretul de 65 de lei, pentru cei care vor sa stea in picioare. Detalii aici. Accesul la concert nu se face decat pe baza de bilet.

Restrictii de circulatie
Pregatirile pentru evenimentul de duminica vor incepe de vineri, 13 mai. Astfel, incepand de vineri, de la ora 8 si pana duminica, la miezul noptii, accesul in Piata Libertatii va fi interzis. Mai mult, organizatorii au transmis ca in ziua evenimentului nici tramvaiele nu vor trece prin Piata Libertatii. Conform reprezentantilor RATT, se lucreaza la un program pentru devierea tramvaielor, dar acesta inca nu a fost finalizat.

timisoara julio iglesias
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1124 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005697 (s)