News Flash:

Ce trebuie sa faca fiecare zodie in noaptea de Revelion pentru a avea noroc si prosperitate in 2018

30 Decembrie 2017
1023 Vizualizari | 0 Comentarii
revelion

Fie ca porti ceva rosu sau tii in mana bani, fie te saruti sub vasc, ceea ce faci in noaptea dintre ani este foarte important pentru ceea ce va urma in noul an, 2018. Daca vrei sa ai prosperitate trebuie sa stii ce ai de facut de Revelion.

Astrele ne dezvaluie ce are de facut fiecare zodie pentru a se bucura de un an nou plin de impliniri si fara lipsuri, scrie estisuperba.ro. Iata ce trebuie sa faci tu:

BERBEC:

Berbecii ar trebui sa mearga la o petrecere unde sa fie inconjurasi de multa lume si sa nu stea singuri acasa. Vor fi in centrul atentiei si este posibil sa fie remarcati de cineva alaturi de care sa inceapa o relatie frumoasa.

TAUR:

Taurii ar trebui sa se sarute cu un nativ nascut in zodia racului pentru ca sunt compatibili 100% si pana la urma, ce au de pierdut? Poate ca va fi sufletul lor pereche.

GEMENI:

Acesti nativi ar trebui sa se distreze la maximum de Revelion, sa cante pana raman fara voce si sa danseze pana ii dor picioarele. Restrictiile nu trebuie sa existe.

RAC:

Racii trebuie sa poarte ceva rosu neaparat. Fie ca este vorba despre o rochie rosie sau de lenjeria intima, aceasta culoare le va aduce mult noroc in noul an.

LEU:

Pentru lei, Revelionul reprezinta o buna ocazie sa faca amor nebun. Daca au deja un parter este perfect, iar daca sunt singuri, nu cred ca va fi o problema avand in vedere farmecele pe care le au.

FECIOARA:

Fecioarele trebuie sa petreaca cumpana dintre ani undeva departe de casa, alaturi de persoane dragi lor unde sa se simta bine. Acest lucru ii va face sa intre in 2018 cu o stare de spirit excelenta care se va mentine pe parcursul noului an.

BALANTA:

Acesti nativi ar trebui sa plece cat mai departe de casa, alaturi de persoana iubita. Cel mai bine este sa fie doar ei doi si sa se bucure de momente intime si romantice si, totodata, sa planifice viitorul lor impreuna.

SCORPION:

Scorpionii ar trebui sa organizeze chiar ei aceasta petrecere. O petrecere misterioasa, plina de aventura unde toata lumea sa se simta bine.

SAGETATOR:

Acesti nativi nu vor avea stare si nu ii intereseaza ce vor face de Revelion, atata timp cat se vor afla in continua miscare. Acest lucru le va aduce mult noroc in viitor.

CAPRICORN:

Nativii nascuti sub acest semn zodiacal ar trebui sa ofere ceva unei persoane dragi in noaptea dintre ai. Fie ca este vorba despre o bijuterie sau despre ceva simbolic, acest lucru va face ca anul 2018 sa fie unul dintre cei mai buni ani pentru capricorni.

VARSATOR:

Varsatorii ar trebui sa poarte ceva stralucitor. Ideea este sa se faca remarcati si sa fie in centrul atentiei. Pot purta o rochie stralucitoare sau pur si simplu bijuterii care sa atraga atentia.

PESTI:

Ar fi mai bine daca in noaptea de Revelion acesti nativi ar lasa petrecerile si bautura si s-ar retrage cu persoana iubita in intimitate. Ar trebui sa faca amor cum nu au mai facut de mult timp.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1206 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005786 (s)