News Flash:

Ce ti se intampla daca iti aplici pe spate un bandaj cu miere

22 Aprilie 2018
952 Vizualizari | 0 Comentarii
bandaj cu miere

Tusea si raceala sunt probleme cu care multe persoane se confrunta. Pentru a scapa de ele, ai putea incerca un remediu simplu si eficient. Pune pe spate un bandaj cu miere si vezi ce se intampla.

Ce se intampla daca pui pe spate un bandaj cu miere
Tusea seaca este o problema suparatoare pe care multe persoane o au. Daca nu vrei sa iei pastile sau siropuri de tuse, ai putea incerca un remediu mai simplu, cu miere. Afla ce trebuie sa faci.

Pentru a pregati remediul impotriva tusei, ai nevoie de urmatoarele ingrediente: miere, faina si ulei de masline. De asemenea, vei avea nevoie de tifon, servetel si banda adeziva medicala. Pentru a pregati remediul, trebuie sa amesteci miere si faina, in cantitati mici. Amestecul nu trebuie sa iasa lipicios. Dupa aceea, adauga peste cele doua ingrediente si putin ulei de masline.

La final, cand amestecul cu miere, faina si ulei de masline este gata, trebuie pus pe un servetel. Apoi se infasoara intr-un tifon. La final, se pune pe spate sau pe piept si se lipeste cu banda adeziva. Este recomandat ca bandajul sa se aplice noaptea, inainte de culcare.
Dupa ce este aplicat bandajul pe spate, te poti imbraca in pijama. Asteapta pana dimineata. Dupa aceea, poti inlatura bandajul.
Este recomandat sa se aplice acest tratament timp de mai multe zile, pana cand tusea si raceala vor disparea. Nu ai nevoie decat de cateva ingrediente pe care cu siguranta le ai in bucatarie. Rezultatele vor aparea dupa cateva zile. Este o metoda simpla si eficienta pe care oricine o poate incerca.

sursa: teo

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1132 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005645 (s)