News Flash:

Ce surpriza le pregateste fanilor Gabriel Cotabita

20 Octombrie 2015
1193 Vizualizari | 0 Comentarii
cotabita2
Gabriel Cotabita spune ca pregateste o surpriza la "Gala Chapeau!", care va avea loc pe 29 octombrie, la Sala Palatului din Bucuresti, si va reuni unii dintre cei mai cunoscuti artisti romani, ce vor interpreta hituri ale cantaretului, care a avut grave probleme de sanatate in ultima perioada.


"Stiu si am simtit ca numarul celor care s-au rugat pentru mine a fost mult mai mare de 4.000, cate locuri vor fi in sala", a declarat artistul. "Le multumesc din suflet tuturor si abia‎ astept prima intalnire cu publicul meu, cu atat mai mult cu cat a fost prilejuita de prietenii si colegii mei. Initiativa lor m-a magulit si m-a motivat in acelasi timp!", a mai spus Cotabita, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX.


Adrian Daminescu, Alex Velea, Antonia, Aurelian Temisan, Bodo, Connect-R, Cornel Ilie, Delia, Doru Todorut (Deep Central), Florin Ristei, Horia Moculescu, Jorge, Luminita Anghel, Loredana, Matteo, Marcel Pavel, Smiley, Mita (Bere Gratis), Monica Anghel, Nico, Nicoleta Nuca, Rashid, alaturi de Tudor Turcu, grupul Acapella, condus de George Miron, Cvartetul Passione, VH2, Pinky, Walter Dionisie si Andrei Tudor Band vor interpreta cele mai indragite melodii ale lui Gabriel Cotabita, intr-un spectacol prezentat de Mihai Bendeac, se arata in comunicatul citat. 


"Chapeau" este prescurtarea expresiei "Chapeau à vous", care exprima respectul si aprecierea, tradusa in limba romana prin "Jos palaria!". Evenimentul de pe 29 octombrie, de la Sala Palatului, propune astfel un concept nou pentru Romania: un spectacol care omagiaza carierele celor mai importanti artisti ai tarii, in cadrul unei gale care prezinta parcursul lor de la inceputuri pana in prezent, privind spre viitor.


"Gala Chapeau!" se anunta a fi un regal muzical complet, plin de surprize si incarcat de emotie, Gabriel Cotabita fiind alaturi de prietenii sai din industrie si de publicul din sala pentru a asculta "Domnisoara, nu pleca", "Raiul e pe pamant", "Conventional", "Cand zambesti" si "Noapte albastra", precum si multe alte piese, reinterpretate si sustinute pe scena Salii Palatului de unele dintre cele mai indragite voci din Romania.


Evenimentul este, in acelasi timp, un cadou muzical oferit de prietenii sai din lumea artistica, in cautarea unui mod in care sa ii declare public "Jos palaria, Gabi!", in preajma sarbatoririi a 60 de ani de viata a artistului si 40 de ani dedicati scenei.


Preturile biletelor incep de la 65 de lei si pot fi achizitionate de la Sala Palatului si din reteaua Eventim.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1275 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005096 (s)