News Flash:

Ce surpriza! E INSARCINATA din nou! Speculatii au aparut de ceva vreme, dar intre timp vedeta a fost data de gol. Incearca sa isi ascunda burta de gravida, iar noi am fotografiat-o pe strada, ASA

21 Iulie 2017
2243 Vizualizari | 0 Comentarii
insarcinata

Fosta componenta a trupei „Blondy” a mers la mare cu sotul, weekend-ul trecut, dar prima aparitie in costum de baie dupa o lunga perioda de timp a scos la iveala un amanunt interesant: blonda are o burtica ce pare a fi de gravida.


 

Weekend-ul trecut, litoralul a gemut de vedete care au luat cu asalt Mamaia, incercand sa scape de caldura din Capitala. Printre VIP-urile care au semnat condica la malul marii s-au aflat si Cristina Rus, alaturi de sotul Dragos Bilteanu si cei doi copii.

Dupa ce toata iarna ne-a surprins cu tinutele si fizicul ei, agreabile, paparazzi WOWbiz.ro au socotit ca au dat lovitura cand au vazut-o pe fosta componenta a trupei „Blondy” ajungand la plaja alaturi de partenerul ei de viata, care era chitit sa iasa in larg cu sky-jet-ul.


Numai ca, „proba costumului de baie” a produs o surpriza de proportii. In ciuda unei constitutii destul de atletice, Cristina afisa o burtica de toata frumusetea ce parea a fi de gravida.




Contactata de reporterii WOWbiz.ro, Cristina Rus a sustinut ca nu ar fi insarcinata, dand vina pentru burtica afisata pe… un pepene. Mai vedem…

blondy sotul blonda burtica gravida cristina rus
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1268 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004911 (s)