News Flash:

Ce spune Tudorel Toader despre REVOCAREA Laurei Codruta Kovesi

31 Octombrie 2017
1375 Vizualizari | 0 Comentarii
tudorel toader4
Ministrul Justitiei Tudorel Toader a declarat marti ca avizul CSM privind raportul Inspectiei Judiciare (IJ) asupra activitatii DNA este unul consultativ. Intrebat ce elemente va lua in calcul cand va decide sau nu revocarea lui Kovesi, Tudorel Toader a spus ca va tine cont de "toate elementele”. 

"Se tine cont de avizul consultativ, dar nu inseamna ca te conformezi aceluia. Iei in considerare argumentele pro, argumentele contra, faci evaluarea personala pe baza careia iei o hotarare. Am spus ca era firesc comisia sa fie formata dintr-un numar impar, ca sa nu fie jumatate pe o parte, jumatate pe partea cealalta. Ma ajuta pentru ca inseamna ca in raport sunt argumente pro, sunt argumente contra. Spuneam anul trecut ca daca toate argumentele erau pro, daca toate argumentele erau contra, era foarte limpede ca marja mea de apreciere era mai restransa.”, a spus Tudorel Toader, marti, la sediul MJ.

Intrebat ce alte elemente va lua in calcul atunci cand va propune sau nu sa fie revocata Kovesi, Tudorel Toader a spus ca „voi lua in considerare toate elementele posibile”.

tudorel toader csm inspectiei judiciare dna
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1268 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006685 (s)