News Flash:

Ce spune Roxana Dobre despre despartirea de Florin Salam

17 Decembrie 2017
1037 Vizualizari | 0 Comentarii
florin salam

Vestea ca Roxana Dobre ar fi fugit de acasa a facut-o pe bruneta sa se enerveze cumplit si, contactata de reporterii Spynews.ro, a negat informatiile cu privire la acest subiect, Cu toate acestea, Roxana a avut mici ezitari.”Nu este adevarat”, a spus, nervoasa pana peste poate, Roxana Dobre.

 

Mai mult decat atat, sustine ea, nu l-ar parasi niciodata pe barbatul care, pretinde ea, il respecta. ”Vorbesc zilnic cu el la telefon”, a mai explicat ea. Mai mult, sustine Roxana Dobre, care, in aceste momente, isi pune gene false la un salon din Bucuresti, ca nu mai are nicio legatura cu fostul ei iubit. ”Eu nu mai am nicio treaba ca barbatul despre care vorbiti...”, ne-a spus ea, la fel de nervoasa.

In alta ordine de idei, ea a recunoscut ca lumea care sustine ca s-au despartit a interpretat gresit lucrurile dintre ei doi. ”Toata lumea se mai cearta...”, sustine ea. 
”Cand am vorbit ultima oara cu Florin? Vorbesc 24 din 24”, a mai explicat ea, fara sa isi aminteasca insa exact momentul. Si, chiar daca reporterul Spynews.ro a insistat sa afle daca mai locuieste cu Florin Salam in casa, Roxana Dobre a raspuns sec: a inchis telefonul.

Conform zvonurilor din lumea mondena, Roxana Dobre ar fi plecat de acasa cu celebrul Vancica, mai vechiul ei iubit care, e insurat. 
Mai mult, pentru a se asigura ca va avea liniste din partea manelistului, Roxana Dobre a avut grija sa ii indeparteze pe copiii pe care ii are alaturi de acesta din timp, semn ca a premeditat si a ascuns foarte bine ceea ce urma sa faca. Asa ca, spun sursele noastre, cele doua fetite ale Roxanei si ale lui Salam sunt in casa mamei brunetei.

 


roxana dobre
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.3085 (s) | 32 queries | Mysql time :0.154266 (s)