News Flash:

Ce spune premierul Sorin Grindeanu despre noul buget

18 Februarie 2017
973 Vizualizari | 0 Comentarii
grindeanu
Premierul Sorin Grindeanu a declarat, astazi, la Bruxelles, referitor la promulgarea bugetului pentru 2017, ca in acest fel ”intram in normalitate”, desi promulgarea a venit tarziu, afirmand ca ”e ambitios sa atragi fonduri europene mai mult decat zero, cat s-a atras anul trecut”. Premierul si-a propus ca in acest an sa atraga peste 5 miliarde de euro din banii de la Uniunea Europena.

“In sfarsit, avem buget promulgat. E un lucru bun, desi tarziu, e bine ca intram in normalitate”, a declarat Grindeanu.
Presedintele Klaus Iohannis a promulgat joi Legea Bugetului de Stat si Legea Bugetului Asigurarilor Sociale. Nu fara a lansa un avertisment la adresa Guvernului.

”Am facut o analiza aprofundata si a confirmat ca veniturile sunt supra-apreciate, cheltuieli sunt foarte mari, abordare hiper-optimista a bugetului facand o comparatie a veniturilor la bugetul general consolidat in comparatie cu anul trecut, o crestere de 14%. Sunt credite de angajament intr-o suma nemaivazuta, de peste 50 de miliarde. Tara are nevoie de buget si guvernul are posibilitatea sa dovedeasca cum va face ce a promis. Am un mesaj simplu pentru guvern: in cursul acestui exercitiu bugetar cer 3 lucruri: responsabilitate, responsabilitate si responsabilitate”, a spus Klaus Iohannis.

bruxelles klaus iohannis
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1260 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006248 (s)