News Flash:

Ce spune Maria Constantin despre divortul de sotul ei

24 Iulie 2016
1783 Vizualizari | 0 Comentarii
maria constantin si sotul
Maria Constantin si Marcel Toader traiesc o poveste frumoasa de iubire, chiar daca relatia lor e total iesita din tiparele normalului. El are un trecut agitat, cu doua divorturi la activ, iar ea o cantareata de muzica populara aflata inca la inceput de cariera. Desi, totul pare ca fie roz in mariajul lor, Maria nu spune "Nu" unui divort.

Marcel Toader a dus-o pe Maria Constantin in fata altarului in urma cu aproape un an. Cei doi au avut o nunta ca-n basme, iar elementele traditionale au avut prioritate.

"Vorba pana cand moartea ne va desparti nu prea mai e valabila in zilele noastre. Nu ma gandesc la viitor, ma gandesc la prezent, iar prezentul este formidabil, sunt fericita, sunt linistita, sunt bine, vom vedea ce ne rezerva viitorul. Mi-as dori ca aceasta casnicie sa dureze la nesfarsit, dar oamenii se mai schimba, nu se stie niciodata. Femeile casatorite ar trebui sa se gandeasca mai intai la ele. Si la persoana de langa ele, dar daca sunt nefericite, un divort e mai bun. Decat sa traiesti intr-o relatie ca un calvar, mai bine as trai singura. Pentru mine, o viata singura nu este o viata grea.", a spus Maria Constantin in cadrul unui interviu acordat videoblogulmireselor.ro.
In cadrul aceluiasi interviu, frumoasa artista a mai facut o declaratie pe care nu orice femeie o poate face.


"E un sot foarte iubitor, foarte respectuos. Suibliniez asta cu respectul, caci intr-o casatorie, sentimentele pot sa mai dispara, dar daca ramane respectul, totul decurge perfect. Infidelitatea nu e o problema la mine. Se intoarce tot acasa, asta e important. Poate sa se duca la cine vrea, din partea mea are liber, el stie lucrurile astea. Hotul neprins e negustor cinstit. Si daca se duce la altele, foarte bine. Are liber de la mine, dar nu se stie daca gaseste asa comoara ca mine.", a povestit sotia lui Marcel Toader.


In varsta de 28 de ani, Maria Constantin a mai fost casatorita o data. Din prima casatorie interpreta de muzica populara are un baiat. Maria Constantin s-a casatorit cu Marcel Toader in septembrie anul trecut. In trecut, actualul sot al Mariei Constantin a mai avut doua mariaje: unul alaturi de Anamaria Ferentz, altul alaturi de Gabriela Cristea.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1165 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006245 (s)