News Flash:

Ce spune Horoscopul Tiganesc despre viitorul tau!

23 Octombrie 2017
1230 Vizualizari | 0 Comentarii
horoscop 4
Puterea de a prezice viitorul si exactitatea pe care cultura tiganeasca o are este stiuta de toata lumea. Multi oameni cred in ea si asculta tot ceea ce li se prezice, altii sunt sceptici tocmai din pricina faptului ca tot ceea ce se prevesteste se si adevereste, iar uneori nu sunt tocmai vesti de bine. Acesta este unul din motivele pentru care ar trebui sa luam in seama si horoscopul tiganesc, el ne arata ce ne asteapta in viitor si ce oportunitati ni se arata. Secretul este insa in alegerile pe care le facem, insa unele lucruri oricat de mult le-am evita tot se intampla la un moment dat.

Iata care este zodia ta in horoscopul tiganesc si prezicerile despre ea.

Berbec ( „Pumnalul” ) – Uneori ti-ai calcat chiar si sufletul in picioare doar pentru ca ai vrut sa le faci bine unor persoane care nu meritau nici macar un deget din partea ta, asta pentru ca nu stiu sa aprecieze ajutorul tau oferit pentru ei. Totusi, viata ta o sa fie plina de oportunitati, insa va trebui sa muncesti din greu pentru a ajunge sa ai avantaje pe urma a ceea ce viata iti va oferi. Daca vei lucra mai mult la comunicare cu siguranta vei ajunge foarte, foarte departe, caci o persoana importanta va dori sa formeze prietenii cu tine. Amandoi veti avea de castigat de pe urma acestei prietenii.

Taur ( „Coroana” ) – Intotdeauna sa te mandresti cu tine indiferent prin cate greutati ai trecut, oricum daca cineva vrea sa-ti citeasca sufletul va ramane langa tine fara ca nici macar sa-i ceri asta. Asa ca nu te mai stresa degeaba! Oamenii nepotriviti vin si pleaca, insa cei potriviti meniti sa iti ofere fericire si iubire vor ramane vesnic alaturi de tine, nu te vor parasi niciodata si iti vor fi alaturi si la bine si la greu fara evitari si promisiuni nerespectate!

Gemeni ( „Sfesnic” ) – Chiar daca poate nu ai avut un trecut stralucit, acum datorita lui esti cine esti. Ai invatat multe din lectiile pe care le-ai trait, iar viata ta o sa devina din ce in ce tot mai frumoasa. Daca vei incepe sa te implici mai mult in relatiile de prietenie, in viitor vei ajunge sa faci din vis realitate doar in spunand ceea ce iti doresti daca vei urma aceste sfaturi, pentru ca prietenii la nevoie se vor cunoaste si nu se vor da niciodata inapoi din a te ajuta si sprijini in ceea ce iti doresti sa faci.

Rac ( „Roata” ) – Pentru unele persoane ai un respect extrem de mare, in timp ce pentru altele o enorma neplacere. Dar cu toate astea iti pasa doar de persoanele

care inca au mai ramas langa tine si care iti ofera in continuare sprijin, caci in viitorul apropiat o sa dai de probleme ce nu-si vor gasi explicatie, vor aparea din senin. Dar cu ajutorul prietenilor tai de suflet vei reusi sa treci cu mare usurinta peste orice obstacol ti l-ar pune viata in fata. Nimic nu o sa mai para greu de depasit alaturi de prietenii tai.

Leu ( „Steaua” ) – Vei avea familie, copil si casa. O sa ai o viata extrem de frumoasa alaturi de cineva care chiar te va iubi cu adevarat si te va respecta. Absolut totul o sa fie extrem de frumos si placut… Vei avea o viata roz din cam toate punctele de vedere. Vei fii mereu in situatia de a-ti imbogati cunostintele, lucru foarte bun pentru tine. Totusi ar cam trebui sa ai grija in cine iti pui increderea, ca s-ar putea sa ramai fara ea. Nu te mai increde asa tare in oameni pentru ca azi esti totul pentru ei, iar maine nimic.

Fecioara ( „Clopot” ) – Vei avea parte de cat mai multa iubire si fericire in viata ta. Vor exista extrem de multi oameni care vor incerca sa te ajute ori de cate ori tu vei avea nevoie. Absolut totul o sa fie minunat in viata ta. Chiar daca poate nu ai avut un trecut stralucit, acum datorita lui esti cine esti. Ai invatat multe din lectiile pe care le-ai trait, iar viata ta o sa devina din ce in ce tot mai frumoasa. Pretuieste persoanele pe care le ai alaturi atat timp cat le ai si nu mai tanji dupa tot ceea ce ai pierdut.

Balanta ( „Moneda” ) – Ai impartasit sentimentele tale cu oameni carora nu le-au pasat deloc de tine, iar asta te-a durut foarte tare pentru ca tu credeai cu totul altceva

si aveai asteptari foarte mari, dar degeaba…stii ca poate exista multe persoane carora le pasa foarte mult de tine, doar ca n-au curaj sa te bage in seama, desi ti-ai dori tare mult sa ai langa tine astfel de persoane care sigur te-ar merita! Asadar, fii cu ochii in patru si nu mai ezita sa iti faci prieteni noi, caci cu orice prieten nou esti mai aproape de sufletul tau pereche!

Scorpion ( „Cutit” ) – Trebuie sa inveti sa mergi mai departe oricat de tare a durut. Nu uita ca acesta este doar un sfarsit, mai devreme sau mai tarziu, vine alt inceput. Incearca sa accepti realitatea, caci intr-o zi vei gasi acel om care te va face sa uiti pe absolut toti oamenii aia care nu te-au pretuit, care nici macar n-au incercat sa te inteleaga, doar asteapta si ai sa vezi. Trebuie insa sa incepi sa analizezi foarte bine ce reactii ai, ce fel de comportament ai cu cei din jurul tau si, cel mai important, ce ton al vocii ai atunci cand discuti cu cineva, deseori asta poate indeparta oamenii fara ca tu sa iti dai macar seama.

Sagetator ( „Topor” ) – Renunta complet la la replicile si reactiile venite „din topor” daca doresti sa o duci mai mult decat bine pe plan profesional. Apar o serie de momente importante in viata ta pe care cu siguranta nu ai vrea sa le ratezi. Viata ta se va imbunatati remarcabil atunci cand vei realiza ca e mai bine sa ramai fara nimeni langa tine decat sa alergi dupa oameni carora nu le pasa deloc de tine, ci doar pretind asta pentru a profita, iar incet incet vei ajunge la succes pe plan profesional, iar acest lucru iti va aduce mii re avantaje financiare la care cu siguranta nici nu te-ai fi asteptat.

Capricorn ( „Potcoava” )  – Trebuie sa incepi sa dai dovada de perseverenta daca iti doresti succes, caci numai astfel vei ajunge acolo unde iti propui. Ambitia ta va lipsi cu desavarsire, iar acest fapt va ingreuna lucrurile. Ai sansa de a-ti implini toate visele si de a ajunge pe culmile succesului daca si numai daca vei reusi sa „tragi de tine” suficient de tare incat sa iti poti, insa te asteapta un succes colosal pentru care va trebui sa muncesti doar acum, caci dupa vei avea totul aigurat pe tot restul vietii, iar acest lucru de va scuti de enorm de multe lucruri. Vei avea succese financiare, sentimentale, spirituale si materiale din plin. Vei invata sa te iubesti pe tine si sa nu mai lasi oamenii din jur sa conteze mai mult decat tine. Nu-ti vei mai pune fericirea intr-o singura persoana iar acesta este un foarte bun inceput catre o viata mai mult decat fericita. Iti vei realiza adevarata valoare si nu te vei mai da inapoi cand vine vorba de ceva greu pe care un om normal nu ar reusi sa il faca singur si stii de ce? Pentru ca vei incepe sa capeti enorm de multa incredere in tine, iar acest lucru te va avantaja enom.

Varsator ( „Capela” ) – Ei deja isi imagineaza ca vor trai o viata de refe, fara griji, fara probleme, cu servitori care sa le faca absolut toate poftele posibile si imposibile. Unii vor avea un viitor atat de stralucit pe cat isi imagineaza dar, pentru multi, soarta nu a fost asa de buna cu toti nativii incat sa le ofere totul, ci din contra: vor trebui sa depuna foarte mult efort pentru a putea trai de astazi pe maine, dar se vor pbisnui cu ideea ca nu neaparat banii aduc fericirea, asa cum toata lumea crede, ci bunul simt, linistea interioara si iubirea. In momentul in care vor realiza acest lucru va rasari soarele si pe strada lor si vor deveni oameni mult mai fericiti, insa a doua varianta este valabila doar pentu 1% din nativi, dat fiind faptul ca 89% din miliardari sunt nativi a acestei zodii!

Peste ( „Cupa” ) – Pentru cei nascuti sub semnul Cupei viitorul se anunta unul linistit si calm. Nu vor fi prea multe probleme sau certuri care sa le cutremure viata. In fata problemelor vor sta curajosi si imposibil de daramat si vor reusi sa treaca peste fiecare problema in parte cu cea mai mare usurinta. Vor munci din greu pentru a-si indeplini visele, insa vor fi extrem de mandri de ei pentru ca sunt pe picioarele lor, nu depind de nimeni si se descurca foarte bine singuri, fara a primi ajutor din partea cuiva. Pe plan sentimental vor gasi destul de greu partenerul ideal, care sa ii multumeasca, dar si cand il vor gasi nu se vor mai dezlipi de el sub nicio forma! Caci Pestii stiu sa iubeasca vesnic si pur!

horoscopul tiganesc berbec taur gemeni rac leu fecioara balanta scorpion
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1258 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006591 (s)