News Flash:

Ce spune forma unghiilor tale despre personalitatea ta?

4 Septembrie 2018
1117 Vizualizari | 0 Comentarii
forma unghiilor

Cu totii am remarcat forma unghiilor noastre si uneori si pe a altora, dar cu siguranta nu ne-am gandit ca ele pot spune ceva despre personalitatea unei persoane!

Late, lungi si dreptunghiulare

Oameni calmi, pragmatici, echilibrati si indepedenti cu o minte deschisa. Sunt fiabili si au un sentiment de responsabilitate acuta pentru vorbele si actiunile lor. Sunt nascuti pentru a fi lideri.

Foarte mici si patrate

Oameni destepti, flexibili si creativi, cu o inteligenta spontana. Foarte explozivi, desi izbucnirea le trece repde. Ei tind sa fie lacomi si agresivi, precum si gelosi.

Lungi si inguste

Oameni egoisti, calculati si cu principii oportuniste. Ei iubesc luxul si cer atentie. De multe ori se simt jigniti.

Scurte

Oameni temperamentali si nerabdatori, dar incredibil de rapizi. Cu cat sunt mai mici unghiile, cu atat mai exigenta cu ea si cu cei din jur e persoana in cauza. Ei se straduiesc intotdeauna saasi faca un rost si sunt perfectionisti.

In forma de migdala

Oameni delicati, firavi si romantici cu viziuni idealiste. Le place sa se simta folositori pentru ceilalti si sunt foarte sentimentali, fragili si usor de ranit.

Triunghiulare

Oameni cu firi artistice, cu o personalitate delicata si cu o dispozitie intr-o continua schimbare. Stau mereu la margine si sunt predispusi la caderi nervoase. Vor sa fie recunoscuti si faimosi, si urasc sa piarda.


scurte triunghiulare
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1141 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004931 (s)