News Flash:

Ce spune forma sprancenelor tale despre destinul tau

18 Martie 2018
1215 Vizualizari | 0 Comentarii
sprancene destin

Stiai ca forma sprancenelor este la fel de importanta in cultura chineza precum linia vietii din chiromantie? Prezicatorii chinezi din vremurile de demult considerau ca sprancenele arata durata vietii si dezvaluie o multime de secrete despre destinul nostru. In cultura chineza, forma sprancenelor este asociata cu viata, cu familia, cu fratii si surorile, si cu prietenii. Pe de alta parte, daca ochii sunt oglinda sufletului, sprancenele reprezinta sensibilitatea, inteligenta si intelepciunea. Iata ce semnificatie au sprancenele in functie de lungimea si forma lor.

Forma sprancenelor si caracterul: Sprancenele drepte. Acestea indica un caracter ferm, puternic, masculin, activ si plin de energie. Sunt specifice persoanelor impulsive, care actioneaza imediat si sunt mai putin atente la detalii. Sprancenele arcuite: Sunt specifice persoanelor mai sensibile, iubitoare de frumos, feminine, pasive si inclinate spre reverie. Aceste persoane sunt atente la detalii si la nuante si sunt foarte creative. Forma sprancenelor arcuite in mod natural este legata si de mult noroc in dragoste.

Ce arata grosimea sprancenelor: Sprancenele groase si pline. Sunt persoane active si temperamentale, pot deveni chiar rautacioase si razbunatoare, daca au motiv. Sprancenele subtiri. Sunt persoane singuratice, visatoare, au relatii sporadice si nu sunt apropiate nici de familie. Sprancenele lungi, care ajung la coada ochiului. Oamenii cu sprancene lungi sunt cinstiti, deschisi si le place sa aiba multi prieteni. Sunt norocosi si se bucura de o viata lunga, cu o situatie materiala destul de buna. Multi dintre ei pot face avere, daca sunt intelepti si invata sa investeasca cu folos. Cu cat sunt mai lungi sprancenele, cu atat vor avea mai mult succes.

Sprancenele scurte. Acestea sunt semnul unui destin mai putin fericit. Persoanele care au sprancene scurte, au putini prieteni, au putin noroc in viata si muncesc mult pentru a obtine ce isi doresc. Relatiile lor conjugale sunt tensionate si sub semnul intrebarii. Sprancenele rare: Arata un destin straniu, cu multe schimbari majore, inclusiv divort si pierderea celor dragi. Ce dezvaluie pozitia sprancenelor: Sprancenele situate mai sus, spre centrul fruntii. Apartin persoanelor calme, echilibrate, care au realizari mari din tinerete si se bucura de o familie iubitoare. Sprancenele situate aproape de gene. Apartin unor persoane materialiste, bune la afaceri si interesate de profit. Astfel de persoane sunt egoiste, concentrate asupra nevoilor lor si mai putin atasate de familie, scrie libertateapentrufemei.ro

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1180 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004579 (s)