News Flash:

Ce spune bradul tau de Craciun despre personalitatea ta

29 Decembrie 2015
1352 Vizualizari | 0 Comentarii
bradul
Ai un brad de Craciun natural sau artificial? Iti plac luminitele albe sau multicolore? Vezi ce spun aceste alegeri si altele despre personalitatea ta!

Bradul tau e natural sau artificial?

Daca esti genul care nu suporta "plasticul" si tine mortis sa aiba un brad natural la fiecare Craciun, inseamna ca urasti lucrurile artificiale si cand vine vorba de comportament sau de aspectul tau si al altora. Iti place ca o anumita experienta sa-ti incante toate simturile, inclusiv mirosul.

Luminite albe sau multicolore?

Daca instalatia ta de brad are doar luminite albe inseamna ca iti place simplitatea si eleganta.

Daca preferi luminitele multicolore, esti o persoana vesela, optimista, mereu gata de petrecere. Pentru tine, Sarbatorile sunt un motiv de distractie si iti place sa le petreci in compania cat mai multor prieteni.

Globuri asortate sau amestecate?

Ai o multime de globuri identice sau fiecare din ele este unic in bradul tau? Multe persoane au tot felul de ornamente diferite, fiecare din ele avand o poveste aparte - sunt oameni care tin la amintiri si se ataseaza de obiecte. Nu conteaza cum arata rezultatul final, dar conteaza ca fiecare element in parte inseamna ceva.

Daca ai seturi de globuri identice, inseamna ca tii mult la aparente. Iti place ordinea si disciplina.

Ingeras sau steluta?

Daca ai pus un ingeras in varfului bradului de Craciun, inseamna ca crezi in divinitate, esti jucausa si ai un spirit tanar.

Daca ai o stea in varful bradului, probabil ca esti matura, dar optimista si increzatoare in viitor. (sursa: unica.ro)
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1285 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004733 (s)