News Flash:

Ce spune Adrian Nastase despre actuala criza politica

19 Iunie 2017
1210 Vizualizari | 0 Comentarii
adrian na
Fostul premier si lider al PSD, Adrian Nastase, sustine ca tensiunile dintre Liviu Dragnea si Sorin Grindeanu ar putea fi generate din exteriorul partidului si a spus ca trebuie sa ne uitam cui foloseste aceasta criza, ce teme au fost acoperite din punct de vedere public.

”Ar trebui sa ne uitam cui ii foloseste cel mai mult aceasta chestiune. Nu mai discutam despre noaptea generalilor, despre arhiva SIPA. Nu vreau sa fac scenarii, dar este posibil sa exista camarile, grupuri de interese care au destramat leadership-ul PSD. Trebuie sa vedem si cui foloseste aceasta situatie”, a declarat Adrian Nastase, la Romania TV.

Nastase a precizat ca daca ar fi fost in locul lui Sorin Grindeanu isi dadea demisia dupa retragerea sprijinului politic.
”Eu daca as fi fost in locul lui Sorin Grindeanu imi dadeam demisia, chiar daca decizia partidului nu mi se parea corecta din diverse ratiuni (...) In urma unei astfel de demisii puteai sa actionezi mai departe prin crearea unei mase critice, prin intermediul unui Congres, dar sunt convins ca situatia actuala nu face altceva decat sa provoace o uriasa hemoragie. In orice varianta PSD este cel care pierde”, a mai spus Nastase.

Fostul lider al PSD sustine ca Liviu Dragnea are o mare frustrare, justificata, pentru ca nu a putut sa fie premier, dar considera ca inclusiv lipsa de comunicare cu premierul a condus la aceasta situatie.

”Acel proces incorect al lui Liviu Dragnea, un nou proces care este acum pe rol, un nou termen care vine acum genereaza o frustrare justificata si multi nervi. Lipsa de comunicare intre seful partidului si seful Guvernului, care evident a inceput dupa cateva luni sa-si creeze propriul grup de interese care ii spuneau ”De ce il asculti pe fraierul ala de la partid?”. Toate aceste lucruri au condus la aceasta poveste absurda, care trebuie sa aiba o anumita iesire”, a mai precizat Adrian Nastase.

adrian nastase liviu dragnea sorin grindeanu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1209 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005310 (s)