News Flash:

Ce spun forma unghiilor sau manichiura unei femei despre caracterul ei

17 Aprilie 2017
1361 Vizualizari | 0 Comentarii
unghii semiluna2
Unii dintre cei mai excentrici sociologi, care si-au dedicat majoritatea timpului sa studieze caracterul feminin, au ajuns la concluzia ca pot trage anumite concluzii despre o femeie in functie de forma unghiilor acesteia sau de manichiura preferata. 

In acest sens, au fost identificate cinci tipuri de forme de unghii sau de manichiuri preferate de majoritatea femeilor, care ascund trasaturi concrete ale caracterului acestora. 

Cele cinci forme de unghii in baza carora au fost trase concluziile legate de caratcterul unei femei sunt: unghile lungi cu varful ascutit, unghiile scurte taiate la baza buricelor degetelor, unghiile medii cu varful patrat, unghiile cu varful rotunjit si unghiile perfect ovale.  

Unghiile lungi cu varful ascutit 

Femeile care prefera sa poarte unghii lungi cu varful ascutit se considera foarte sexy, iubesc provocarile si isi doresc sa fie mereu in ton cu moda. Au personalitati puternice si nu le place deloc sa piarda vreo disputa, de orice fel ar fi ea. Uneori, daca este necesar, sunt infidele pentru a obtine ceea ce isi doresc.

Unghiile scurte, taiate la baza buricelor degetelor

Aceste femei iubesc lucrurile dragute. Sunt foarte fragile, foarte sensibile si sunt constiente de faptul ca daca doresc sa obtina ceva in viata au de lucru. Nu desconsidera persoanele din jur, isi doresc mereu sa-i jute pe cei la nevoie si le place sa se dedice vietii de familie in totalitate. Au un caracter amoros puternic si uneori pot deveni posesive. Nu sunt infidele.
Unghiile medii, cu varful patrat 

Aceste femei sunt destul de egoiste, egocentriste si nu pun suflet in mai nimic din ceea ce fac. Sunt interesate, in mare parte, doar de propria persoana si desconsidera barbatii aproape in totalitate. Cu toate acestea, daca ajung sa se indragosteasca, sunt, paradoxal, cele mai fidele. Incearca in acest caz sa cladeasca foarte multe alaturi de barbatul pe care il au langa ele.

Unghiile cu varful rotunjit 

Femeile care poarta unghiile cu varful rotunjit sunt considerate a fi adevarate oportuniste. Sunt joviale, foarte feminine, constiente de cat de atractive pot fi daca isi doresc si acest lucru le face sa le placa sa obtina absolut tot foarte usor, folosindu-si feminitatea. Cu toate acestea, sunt unele dintre cele mai loiale prietene si pun mereu pe primul loc familia.

Unghiile perfect ovale 

Femeile cu unghiile perfect ovale adora viata si sa experimenteze din toate punctele de vedere, fara sa le pese prea mult daca sunt barfite din cauza acestui lucru. Se accepta in totalitate pe ele insele si nu le este firca sa recunoasca ceea ce sunt. Cu toate acestea, daca isi gasesc jumatatea ideala, devin si ele partenerele ideale, la randul lor.

caracterul feminin forma unghiilor unghii
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1149 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005687 (s)