News Flash:

Ce se intampla in corpul tau daca faci sex de doua ori consecutiv intr-o ora

20 Aprilie 2017
1180 Vizualizari | 0 Comentarii
fa sex1
Studiul cercetatorilor a scos la iveala faptul ca daca un barbat face amor de doua ori in decurs de o ora, sansele ca acesta sa devina tata se tripleaza!
Cercetarea a implicat 73 de cupluri care au fost supuse procedurii de inseminare intrauterina, un tratament de fertilitate in care sperma este plasata direct in uter. A doua mostrarecoltata de la barbati, in decurs de o ora, era mult mai fertila decat prima, probabilitatea ca femeia sa ramana insarcinata fiind de trei ori mai mare in acest caz.
Studiul cercetatorilor demonteaza, astfel, mitul conform caruia barbatii ar trebui sa se abtina de la sex inainte de a concepe un copil, ca sa fie mai fertili si mai potenti.
Pe de alta parte, un alt studiu inedit scoate la iveala faptul ca mersul pe bicicleta poate dauna calitatii lichidului seminal, noteaza Daily Mail. Explicatia ar fi faptul ca citokinele, molecule din sange responsabile cu transmiterea informatiilor intre celule diferite, sunt eliberate in niveluri foarte mari in timpul mersului intens pe bicicleta. Aceste niveluri excesive de citokine ar inrautati calitatea spermei, conform unui studiu publicat de Clinical Journal of Sports Medicine.
La aceasta cercetare au participat 24 de barbati, care au trecut printr-un program de ciclism timp de patru luni si care au fost instruiti sa mearga zilnic pe bicicleta, intensitatea crescand de la saptamana la saptamana.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1579 (s) | 43 queries | Mysql time :0.029867 (s)