News Flash:

Ce se intampla daca torni o lingurita de apa rece in cafeaua proaspata si astepti 30 de secunde

30 Martie 2017
1197 Vizualizari | 0 Comentarii
apa in cafea
Prepari cafea la ibric? Iata ce sa faci ca sa nu te mai incurce zatul. 
Pentru ca zatul de cafea sa se aseze imediat pe fundul ibricului, toarna imediat dupa ce o prepari o lingurita de apa rece si asteapta circa jumatate de minut. Ulteior, o vei putea turna in cani fara sa scapi si zat.
De asemenea, ca sa iasa buna, cafeaua trebuie preparata la 96 de grade Celsius, neaparat cu apa plata imbuteliata. Nu pastra boabele sau cafeaua pudra in frigider, conform abcnews.com.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1193 (s) | 43 queries | Mysql time :0.009281 (s)