News Flash:

Ce sa mananci ca sa nu mai racesti niciodata

17 Decembrie 2017
354 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6549 RON (+0.0008)
USD: 4.0128 RON (+0.0096)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
raceala

Anumite alimente sunt atat de bogate in vitamine si minerale incat este indicat sa nu ne lipseasca din alimentatie. In sezonul rece, o alimentatie corecta, cu multi nutrienti, ne va creste imunitatea. Iata ce alimente putem consuma mai des iarna, pentru a avea vitalitate, energie si anticorpi.

Migdale - Daca vei consuma zilnic o mana de migdale ti-ai asigurat doza optima de vitamina E, un puternic antioxidant. Studiile au demonstrat ca o carenta din aceasta vitamina poate cauza mari probleme in sistemul imunitar. Consumul de vitamina E este benefic si pentru par si piele, care sunt protejate in sezonul rece si devin matasoase.

Nuci – Mananca des nuci in sezonul rece, pentru ca ele vor tine departe infectiile si vor stimula activitatea cerebrala. Nucile sunt excelente pentru sanatate, gratie continutului bogat in Omega 3 si in polifenoli, care au actiune antiinflamatoare.

Datorita substantelor nutritive pe care le contin, nucile combat cancerul, protejeaza inima si vasele sangvine si maresc rezistenta organismului la infectii. Specialistii recomanda sa fie consumate 7 nuci pe zi.

Chimen negru – Daca nu stiai, uleiul de chimen este un excelent imunostimulator, are o actiune antistaminica si antialergica. Se poate consuma dimineata, pe nemancate, sau se pot prepara diverse salate cu acest ulei minune.

Chimenul negru este recomandat pentru stimularea metabolismului si pentru a contribui la refacerea organismului dupa stari de oboseala sau letargie.


migdale
Distribuie:  
Loading...

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1225 (s) | 34 queries | Mysql time :0.022260 (s)