News Flash:

Ce s-a intamplat de fapt cu Dan Condrea? A fost sinucidere sau crima? Sau un simplu accident

24 Mai 2016
1325 Vizualizari | 2 Comentarii
condrea4
Politistii care ancheteaza accidentul in care si-a pierdut viata patronul Hexi PharmaDan Condrea, iau in calcul toate ipotezele. Claudia Burada, purtator de cuvant al IPJ Ilfov, a declarat ca masina condusa de Condrea a fost sigilata si urmeaza sa fie supusa unei expertize. Ea a sustinut ca accidentul s-a produs pe drumul dinspre Corbeanca spre Buftea. Soferul a pierdut controlul volanului si a iesit in afara partii carosabile, iar pe sosea oamenii legii nu au gasit urme de franare. Condrea conducea cu aproximativ 150 de kilometri pe ora, potrivit unei declaratii facute de un martor la fata locului. Un alt martor a fost audiat duminica de politisti, urmand ca in cursul serii sa fie audiata inca o persoana. 
"Luam in calcul orice ipoteza. Autoturismul a fost sigilat. Este vorba de un barbat de 39 de ani, conform documentelor gasite in afara autoturismului. Nu putem confirma identitatea acestuia, urmeaza proba ADN. Soferul era decedat cand au ajuns politistii la fata locului. O femeie a venit pentru a-l identifica. Exista doi martori, un biciclist si un sofer care a fost depasit de victima. A fost audiata o persoana, urmeaza cealalta persoana. Evenimentul a fost sesizat la 18,47. S-a efectuat cercetarea la fata locului. Expertiza auto urmeaza sa stabileasca viteza cu care rula si alte detalii care ar putea duce la cauza accidentului. Luam in calcul si varianta sinuciderii", a declarat oficialul IPJ Ilfov.
Patronul Hexi Pharma urma sa se prezinte ieri la Parchetul General pentru a fi reaudiat, dar si pentru a fi pus sub urmarire penala. Cel mai probabil, magistratii ar fi urmat sa ia o masura preventiva fata de acesta, dupa ce in dosar fusesera stranse mai multe probe. Potrivit unor surse judiciare, el aflase inca de vineri de ultimele probe adunate si ca urma sa dea explicatii luni in legatura cu acestea. Sursele sustin ca fusesera ridicate toate contractele de achizitii si aduse probele efectuate in legatura cu substantele, iar Dan Condrea trebuia sa dea explicatii anchetatorilor.

ancheteaza accidentul hexi pharma dan condrea toate ipotezele
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (2)

candipharm  | #52787
MorrisLox  | #52890
Adauga comentariu

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1335 (s) | 43 queries | Mysql time :0.008057 (s)