News Flash:

Ce s-a intamplat cu violatorii din Vaslui dupa ce au fost inchisi

18 August 2015
1355 Vizualizari | 0 Comentarii
violatori
Cei sapte tineri din comuna vasluiana Valeni, condamnati pentru violarea unei fete de 18 ani si pentru care instanta a inlocuit controlul judiciar cu arestul preventiv, au fost transferati, marti, din arestul Politiei la Penitenciarul Vaslui, unde, in urmatoarele 21 de zile, vor fi in carantina.
Conducerea Politiei Judetene Vaslui a decis, marti, transferarea celor sapte tineri, condamnati la pedepse cuprinse intre cinci ani si opt luni si opt ani si patru luni pentru viol in forma agravanta si lipsire de libertate, la Penitenciarul Vaslui.
Masura mutarii celor sapte vasluieni a fost luata intrucat acestia nu mai sunt in perioada de cercetari, ei fiind deja condamnati de o prima instanta.
”Deocamdata, sunt intocmite formalitatile pentru cele sapte persoane transferate din arestul Politiei. Ulterior, vor fi introduse pe Sectia de Carantina, unde vor ramane pentru urmatoarele 21 de zile, asa cum prevad procedurile”, a declarat, marti, corespondentului MEDIAFAX purtatorul de cuvant al Penitenciarului Vaslui, Nicolae Toma.
Pe perioada celor 21 de zile de carantina, cei sapte tineri vor fi tinuti sub observatie, intervalul respectiv de timp fiind de fapt o perioada de acomodare cu regimul de detentie. Dupa cele trei saptamani de carantina, cei sapte vor ramane in regim de arest preventiv, separat de restul detinutilor, condamnati definitiv.
Cazarea tinerilor din Valeni se face in camere de cate patru paturi, asa cum este structurat Penitenciarul Vaslui dupa reconstructia acestuia. Mediafax.ro
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1176 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005590 (s)