News Flash:

Ce probleme pot aparea cand femeia sta deasupra in timpul unei partide de amor

8 Ianuarie 2016
5068 Vizualizari | 0 Comentarii
femeia deasupra
Pozitia femeia deasupra este una dintre cele mai satisfacatoare, dar si una care da multe batai de cap reprezentantelor sexului frumos. Motivele? Cele mai mari griji sunt legate de aspectul fizic, de miscarile si solicitarea fizica pe care o presupune.

Sexologii iti recomanda aceasta pozitie pentru ca iti ofera control maxim si usureaza calea spre orgasm. Invata sa fii increzatoare si sa te bucuri la maxim in timpul partidei de amor.

Obosesti repede?

Ai sarit peste programul de la sala in ultimul timp, iar efectele deja au aparut? Daca obosesti prea repede cand stai deasupra, afla ca poti lua si mici "pauze". Apleaca-ti trunchiul cat mai aproape de iubit pana cand ii atingi pieptul si misca doar posteriorul. Poti profita de aceasta pozitie pentru a saruta gatul partenerului si pentru a-i sopti cuvinte dulci, iar el iti poate coordona miscarile plasandu-si mainile pe soldurile tale.  

Complexata de colaceii de pe burtica?

Nu ai dispozitia necesara pentru a-i oferi spectacol iubitului? Asta nu inseamna ca nu poti sta deasupra. Daca te simti balonata sau esti complexata de burtica ta incearca pozitia femeia deasupra, cu spatele la partener. Nu iti vei putea privi iubitul in ochi, insa el va avea o priveliste de neuitat! In plus, tu vei putea controla de la un capat la altul miscarile, viteza si intensitatea lor, astfel incat sa atingi climaxul fara probleme.

Multi centimetri in plus?

Daca iubitul tau este foarte dotat, aceasta pozitie este ideala pentru tine. Foloseste lubrifiant din plin si nu forta o penetrarea adanca. Opreste-te atunci cand simti disconfort. 

Ai un iubit "firav"?

Daca partenerul tau este mai slabut si nu vrei sa te lasi cu toata greutatea pe el, exista o solutie. In timp ce te afli deasupra lui, sprijina-te cu un picior de podea, langa pat. Astfel te vei putea desfasura fara teama de a-i provoca disconfort.

Timida si nu stii cum sa te misti?

Experimenteaza si vei descoperi miscarile care iti plac. Incearca miscari circulare sau literele alfabetului. Descopera ce iti place si fii atenta la ce-i provoaca placere partenerelui. 

Partenerul este slab dotat?

Iubitul este inzestrat cu un penis ceva mai mic decat dimensiunea medie? Insa, un penis mic poate sa realizeze lucruri mari in pat, asa cum unul mare poate cauza si el disconfort, daca nu este "folosit" corespunzator. In timp ce te afli deasupra lui, apleaca-te spre pieptul lui pentru extra stimulare a clitorisului.

pozitia sexologii amor obosesti repede
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1276 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004359 (s)