News Flash:

Ce problema de sanatate tratezi cu ou si urzici

16 Martie 2016
11351 Vizualizari | 0 Comentarii
urzici2
Va simtiti obositi, desi nu ati depus un efort fizic ori intelectual mai mare decat de obicei, va este somn in mare parte din zi, v-ati pierdut pofta de mancare, iar pielea parca e mai palida? S-ar putea sa suferiti de anemie, o problema de sanatate care se manifesta mai acut la inceputul primaverii. 

Anemia apare ca urmare a scaderii numarului de globule rosii (hematii) din sange sau a saracirii acestora in hemoglobina (pigmentul care da culoarea sangelui, reponsabil de transportul oxigenului catre tesuturi). 

Anemia poate fi tratata foarte simplu si eficient in aceasta perioada a anului cu doua alimente banale: urzicile si gal­be­nu­sul de ou. Urzi­cile se folo­sesc in alimentatie, in cure de minimum doua sapta­mani, pe­rioada in care se con­suma zilnic, de preferinta fierte, pentru a fi usor de digerat. Ideal ar fi ca in fie­care zi sa se ma­nan­ce macar 150 de gra­me de urzici. 

In paralel, se con­­­su­ma galbe­nu­suri de ou crude de preferat de la oua de casa sau oua ecologice. Aceasta cura trebuie tinuta minimum doua sapta­mani, timp in care se ma­nanca doua galbe­nu­suri de ou di­mineata, de prefe­rinta im­preuna cu urzi­cile.

somn anemie globule rosii hematii hemoglobina
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1169 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004975 (s)