News Flash:

Ce poti face cu doua jante vechi - VIDEO

14 Martie 2017
2027 Vizualizari | 0 Comentarii
janta
La orice service auto piesele uzate raman depozitate in diferite colturi si rar pot capata o alta utilizare. Ideea demonstrata in aceste imagini ne ofera o modalitate eficienta de a reutiliza doua jante vechi de la un autoturism pentru a obtine un gratar inedit.
Intotdeauna ne vom bucura alaturi de prieteni la un gratar si un pahar de voie buna, insa doar atunci cand vom avea un gratar pe care sa putem aseza bucatile de carne, carnaciori sau chiar legume pentru garnitura.
Un gratar autentic poate fi confectionat din doua jante care si-au terminat ciclul de viata. Luam fiecare janta si trasam conturul unui decupaj identic pe fiecare dintre ele. Cu ajutorul unui flex vom decupa portiunile al caror contur a fost deja marcat, astfel incat la asezarea jantelor una peste alta, acestea sa se potriveasca perfect pe decupaj.
Urmatorul pas este acela de a suda ambele jante pe margine pentru a forma un corp comun. Orificiul decupat din ambele jante este acum vatra pe unde vom pune lemne pentru gratar. Tot ce ne mai trebuie este un gratar din plasa metalica pe care il vom decupa tot cu flexul in forma rotunda dupa dimensiunea jantelor.
In acest moment putem sa ne invitam prietenii la un gratar, iar acestia vor fi fara indoiala impresionati de ingeniozitatea noastra si bineinteles si de friptura preparata pe un astfel de gratar. De apreciat este si faptul ca acest gratar nu necesita costuri deoarece toate materialele folosite sunt reciclabile.

Galerie Video


service auto jante vechi gratar carne
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1274 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007535 (s)