News Flash:

Ce NU trebuie sa-i spuna NICIODATA o femeie iubitului ei

23 Aprilie 2017
1147 Vizualizari | 0 Comentarii
femeia deasupra
Unele cuvinte dor mai tare ca o lovitura peste fata. Pentru a avea o relatie fericita si sanatoasa vezi ce fraze nu ar trebui sa le spui niciodata barbatului pe care il iubesti.
Mi-as dori sa fii mai mult ca X
Nu-ti compara partenerul de viata cu fostul, cu fratii tai, cu prietenii tai, cu tatal tau etc. Aceste comparatii scad increderea in sine a lui si subrezesc relatia.
Mereu faci asta
Cuvantul mereu trebuie evitat. Il va face pe partenerul tau defensiv si va starni o cearta.
Tu nu ma intelegi
Poate asa este cazul, dar trebuie sa ii dai sansa sa incerce. Tot ce trebuie sa faci este sa fii onesta si sa ai putina rabdare.

Lasa-ma in pace
Poate, in cadrul unui schimb de argumente vrei sa iei o pauza, dar nu folosi aceste cuvinte. Mai bine spui ca vrei o pauza de 15 minute, asaza-te si respira.
Treci peste
Cand partenerul tau de viata se plange de ceva, nu e cel mai potrivit lucru pe care poti sa-l spui. Banalizarea emotiilor cuiva arata lipsa de empatie.
Poate ar trebui sa ne despartim
Aceasta fraza suna a amenintare si poate aduce stres si anxietate. Indiferent daca te gandesti la despartire sau divort, poate ar trebui sa vedeti intai un terapeut.
Esti enervant cand faci asta
Trebuie sa stii ca partenerul tau o sa faca multe lucruri de-a lungul timpului care nu o sa-ti fie pe plac. Tonul e foarte important cand se aduc in discutie astfel de subiecte.
Nu esti bun la pat
Un subiect atat de sensibil trebuie tratat cu manusi. O astfel de problema se trateaza cu discutii calme, nu cu acuzatii. Comunicarea e cheia.
Eu n-as face asa
Poate ai avea o abordare diferita in locul lui, dar una e sa dai un sfat si alta e sa spui ca este gresita abordarea lui.
Nici nu stiu de ce mai stau cu tine
Poate, la nervi sa spui acest lucru, dar evita aceste cuvinte. Vei regreta aceasta fraza care lasa rani adanci. Mai bine te calmezi si apoi discuti cu rabdare despre tot ce te enerveaza.

cuvinte lovitura fraze iubesti treci peste
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1169 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006318 (s)