News Flash:

Ce NU trebuie sa consumam pe stomacul gol

10 Martie 2017
1071 Vizualizari | 0 Comentarii
cafea ibric2
In primul rand, NU TIGARA, pe stomacul gol! Sa incepi ziua cu un atac asupra propriei stari de homeostazie interna este ca si cum ai vrea sa-ti sabotezi singur sanatatea sau viata. Feriti-va de acest obicei! Este suficient de rau fumatul in sine, macar sa nu o facem odata cu deschiderea ochilor, de dimineata!
Pentru a ne trezi, corpul mobilizeaza cortizon, hormonul ce ne ajuta in aceasta etapa de trezire. A bea CAFEA aduce o stare de inhibare pentru acesta, iar in timp pot aparea perturbari ale glandelor suprarenale. Cafeaua se consuma dupa ora 10-11, de preferat dupa masa de pranz, pentru a avea o stare mai prezenta intre orele 15-18, cand cei mai multi dintre noi sufera de caderea de energie, atat de evidenta in randamentul personal si profesional.
ALCOOLUL si TIGARILE par a fi cel mai toxic mod de a incepe o dimineata, sunt vicii care mai devreme sau mai tarziu vor declansa disfunctii, depresii si blocaje evolutive in viata, scrie lavi-enrose.com.
Specialistii in nutritie spun ca pe stomacul gol nu este recomandat sa consumi alimente condimentate sau sosuri picante, deoarece iti pot afecta sanatatea. Chipsurile, sticksurile sau alunele nu sunt nici acestea o alegere buna, fiind foarte sarate si declansatoare de pofte nesanatoase, continue pe intreaga zi.
APA, DA!!!, cu nimic altceva nu se incepe ziua decat cu un pahar generos cu apa (ideal 600 ml, conform tratamentului japonez cu apa – o metoda de a tine multe boli departe!). Detoxifierea de peste noapte este complet infaptuita odata cu evacuarea toxinelor, cum altfel daca nu cu ajutorul apei?!?
Ramanem aproape cu bine, sanatate si mereu cu bucurie de viata!
Si… Fiti intelepti si vrednici in alegerile pe care le faceti!

nu tigara cafea toxinelor
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1157 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006223 (s)