News Flash:

Ce nu stiai despre cea mai intima zona a femeii

13 Februarie 2017
1317 Vizualizari | 0 Comentarii
virgina1

Cand vine vorba de vagin, una dintre cele mai frecvente intrebari este cat trebuie sa fie de lung avand in vedere ca de acest aspect este legata placerea resimtita in timpul actului sexual. Dupa cum si dimensiunile organului sexual masculin sunt diferite de la caz la caz, acelasi lucru se intampla si cu vaginul. Vaginul isi poate modifica forma si dimensiunile din diverse motive: nastere, frecventa partidelor de sex, stare de excitatie, lubrifierea accentuata, etc. In limitele normalului, dimensiunea acestui organ feminin atunci cand nu este implicat in actul sexual masoara intre 7 - 10 centimetrii in lungime si 2 - 3 centimetrii in latime. In starea de excitare, vaginul se poate dilata ajungand pana la cinci centimetrii in latime si 15 in lungime.


Surprinzator, forma si dimensiunile vaginului pot fi influentate de statura si corpul purtatoarei. In urma studiilor s-a constatat faptul ca femeile mai scunde sunt dotate cu un vagin mai mic si mai stramt in timp ce cele inalte sau cu solduri mai late vor avea un vagin mai lung.


Unul dintre cele mai socante lucruri despre organul feminin al placerii consta in faptul ca este mult mai curat decat cavitatea bucala. Asta desigur in conditiile unei stari perfecte de sanatate. Daca nu stiai ei bine vaginul Si ochii sunt singurele organe care sunt dotate cu proprietatea de auto-curatare.


Nici macar vaginul nu este scutit de trecerea timpului. Datorita unor factori stresanti precum contactele sexuale foarte dese sau nasterile repetate, asta ca sa nu mai vorbim de agresarea lui cu diverse obiecte sexuale prea dure sau prea mari, vaginul se poate "lasa". Efectuarea in mod regulat a exercitiilor Kegel te poate scuti de aceasta neplacere. O solutie mai costisitoare si mai eficienta o reprezinta chirurgia intima.


Cel mai fierbinte punct al corpului feminin, punctul G nu are loc fix si difera de la caz la caz. Majoritatea specialistilor sustin ca punctul G s-ar situa la aproximativ 5 centimetri in spatele osului pelvian. Ceea ce este si mai interesant este faptul caterminatiile nervoase, detaliul anatomic responsabil pentru placerea pe care o simtim atunci cand facem sex incep de la 3 centimetrii.



vagin vaginul isi dimensiunile vaginului cavitatea bucala vaginul cel
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1211 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004720 (s)