News Flash:

Ce nu iti va spune niciodata o vanzatoare

15 Iulie 2018
790 Vizualizari | 0 Comentarii
magazin

Magazinele de îmbracaminte folosesc deseori diverse trucuri pentru a face clientii sa cumpere mai mult, asa ca fii atenta la capcanele ascunse prin magazine.

1. Reducerile avantajeaza comerciantul, nu clientul
Reducerile sunt o modalitate de a te face sa cumperi lucruri de care de fapt nu ai nevoie si pe care initial nu le-ai fi luat. Putini sunt aceia care rezista tentatiei de a cumpara ceva cu discount, dar :

- Cateodata, magazinele cresc în mod artificial preturile, chiar înainte de a anunta reducerile.
- Reclamele si vitrinele pot anunta reduceri de pana la 70%, dar de cele mai multe ori, vei gasi asemenea reducere doar la un produs, în timp ce restul au preturile scazute cu numai 10%.

2. Marimile asemanatoare pot fi prea mari sau prea mici, în functie de marca
Producatorii au marimi diferite, deci aceeasi marime îti poate veni diferit, în functie de producator. Unele marci afiseaza intentionat un numar mai mic, pentru ca haina respectiva sa fie mai atragatoare pentru femei.

Cum te imbolnavesc hainele pe care le porti

3. Hainele de designer nu sunt neaparat mai calitative
Marcile de renume colaboreaza uneori cu designeri cunoscuti si fac asta pentru a tenta cumparatorii sa dea mai multi bani pe produse „exclusive". Însa singurul lucru special la acele produse este numarul de articole fabricate, deoarece calitatea lor este la fel cu restul.

4. Sectiunea de reduceri arata intentionat mai dezordonat
Probabil ca ai observat cum în marile magazine, hainele la pret normal sunt bine împaturite si frumos aranjate, în timp ce produsele la reducere sunt amestecate. Acest lucru este intentionat lasat asa, pentru a face cumparatorul sa se simta bine ca în acea dezordine a gasit ceva dragut, la pret accesibil.

5. La fabricarea anumitor haine sunt folosite chimicale daunatoare
Chiar daca pe eticheta scrie 100% natural, poate fi în continuare un produs nesanatos. Producerea în masa de haine presupune folosirea de chimicale, unele dintre ele care ajuta designerul sa obtina o anumita culoare, textura sau sa tina insectele la distanta. Tocmai de aceea, este bine sa îti speli orice produs nou cumparat înainte de a-l purta, pentru ca asa vei reduce numarul de chimicale periculoase si posibilitate de a face diverse infectii si inflamatii din cauza ca produsul respectiv a mai fost probat de alte persoane.

6. Hainele sintetice costa la fel cu cele din fibre naturale
Cateodata, producatorii cresc intentionat preturile produselor sintetice, pentru a face cumparatorul sa dea mai multi bani decat merita pe un material natural. Cumparatorul de rand vede o diferenta de pret foarte mica între cele doua tipuri de materiale si îl alege pe cel natural cumparandu-l fara nici o retinere.

Hainele sintetice pot produce afectiuni grave

7. Hainele de designer sunt de calitate mai proasta în outlet decat în magazinele de prezentare
Multi oameni se duc la outlet pentru a economisi bani, dar hainele si accesoriile de acolo doar seamana cu cele de designer. Marcile de lux fac produse din materiale mai ieftine special pentru a le trimite în acest gen de magazine, unde vin oamenii în sperantsa ca iti vor lua ceva de firma, ieftin si bun.

8. Bunuri de calitate îndoielnica
Desi parintii nostri ne-au lasat haine vintage pe care înca le putem purta, produsele din ziua de astazi sunt de o calitate mult mai proasta, cu imagini imprimate care se iau la prima spalare sau confectionate din materiale plastificate greu de purtat. Exact la asta visau marii producatori, sa poata face haine multe si ieftine, dar care rezista putin, ca sa fii obligata sa dai din ce în ce mai multi bani pe noua ta garderoba.

9. Moda este schimbatoare
A trecut de mult timpul cand erau doar doua sezoane: primavara-vara si toamna-iarna. Moda acum este ca un produs sa se potriveasca la mai multe tinute, din toate anotimpurile si aproape în fiecare saptamana apar noi modele în magazine, pe care ti le doresti.


hainele designer
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1237 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004835 (s)